Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care ar putea avea dezamăgiri în dragoste în 2018

Zodiile care ar putea avea dezamăgiri în dragoste în 2018

Zodiile care ar putea avea dezamăgiri în dragoste în 2018
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Ian 2018   •   18:25

Dacă găsești zodia ta pe lista celor de mai jos, nu te speria! Consideră 2018 anul care îți transmite niște mesaje mai dure, dar pline de iubire. O relație care se termină este un exemplu perfect al pierderii, și numai cunoscând ce inseamnă cu adevărat să pierdem ceva putem crește și deveni mai înțelepți.

1. Gemeni
Saturn s-a întors în casa Capricornului la finalul anului 2017. Asta înseamnă ca în următoarea perioadă Gemenii vor analiza foarte mult ideea unei noi relații și, mai ales, ce înseamnă de fapt dragostea pentru ei, informează elle.ro.

La fel ca gemenii mitologici, nativi zodiei Gemeni caută sinele în alții. Aceștia sunt atît de buni în proiectarea lor asupra altora, încât imediat ce se vor îndrăgosti vor fi dispuși să schimbe totul pentru partener. Pentru cea mai mare parte a anului 2018 nativii zodiei vor învăța cum să fie compleți cu ei înșiși. Va fi o lecție grea, care nu se va potrivi deloc cu planurile pentru noul an, dar curând toate se vor așeza la locul lor. Țineți minte că doar sufletul vostru pereche nu este departe, dar cu toate acestea, nu îl veți întâlni anul ăsta.

2. Scorpion
Cel mai des tu ești cea care își creează dezamăgiri, chiar dacă ai o plăcere aparte în a da vina pe altcineva. 2018 te provoacă să iei atitudine și să te controlezi. Evenimente de la începutul anului te vor face să îndepărtezi majoritatea persoanelor din jurul tău. Dacă nu înveți să îți stăpânești propria energie distructivă, vei face greșeli ireparabile pe care le vei regreta!

Pe de altă parte ai o putere specială de regenerare. Asigură-te că nu renunți la absolut toate relațiile cu cei dragi și încearcă să ai mai multă încredere în cei din jurul tău.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste gemeni scorpion
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close