x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Zodiile care sunt un adevărat dezastru într-o relație

de 15 Noi 2017   •   10:21
Zodiile care sunt un adevărat dezastru într-o relație 72
Foto: Pixabay.com

Toată lumea mai greșește din când în când într-o relație. În aceste cazuri, comunicarea este foarte importantă, dar și dorința cuplului de a rezolva problema și de a trece peste aceste episoade. Mai mult, ei trebuie să învețe din aceste situații și să se asigure că nu se vor mai repeta.

Potrivit divahair.ro, acestea sunte cele trei zodii care sunt un adevărat dezastru într-o relație.

Berbec

Într-o relație, femeia Berbec tinde să grăbească mereu lucrurile. Acest lucru poate fi destul de intimidant pentru un bărbat. Îi place să preia controlul în toate situațiile, ceea ce îi deranjează pe majoritatea bărbaților. Personalitatea puternică a femeii din zodia Berbec poate fi atractivă, însă atunci când începe să se manifeste la potențialul maxim, nativa ajunge să își îndepărteze persoana iubită. Din acest motiv, ea are nevoie de cineva care să fie exact opusul ei, un bărbat pe care să îl domine. Totuși, în ciuda exteriorului dur și a personalității puternice, acest semn zodiacal poate fi destul de sensibil. Doar persoana potrivită va reuși să îi descopere această latură. Până atunci, va fi cunoscută ca o zodie care este praf într-o relație, rece și distantă.

 
Fecioară

Fecioara este cel mai aspru critic din tot zodiacul, astfel că o relație cu nativa se dovedește destul de dificilă. Acest semn zodiacal îți dă impresia că nu vei fi niciodată suficient de bun. Mai mult, este nesigură pe ea și geloasă, ceea ce face ca povestea să se termine înainte să înceapă. Fecioara este perfecționistă, iar atunci când are parte de un eșec sau de o dezamăgire, o vei vedea cum se prăbușește. Este greu să contempli cum persoana iubită se pedepsește și se autodistruge, și tocmai acest comportament face din Fecioară una dintre zodiile praf într-o relație. Mereu se înconjoară de negativism, iar spiritul său critic se manifestă adesea și în relațiile cu cei din  jur, fapt ce te va demoraliza și te va scoate din sărite.

Scorpion
Femeia Scorpion  este cea care îți provoacă fiori de teamă. Aceasta controlează orice relație în care se află, iar uneori poate fi destul de necruțătoare, dar și indiferentă. De asemenea, și faptul că este directă te va face să dai înapoi și să nu își mai dorești un viitor alături de ea. Totuși, doar bărbații care vor aprecia faptul că este sinceră își vor da seama că nu este răutăcioasă. Este indicat să nu superi această nativă, deoarece se va asigura că vei regreta toată viața. Într-o relație, femeia Scorpion își menține mereu standardele ridicate. Adesea considerată furtuna zodiacului, este greu să îi anticipezi mișcările. Deși este extrem de greu să o cucerești, odată ce i-ai câștigat inima, poți ști sigur că este a ta pentru totdeauna.

sati