Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care vor avea parte de surprize frumoase în februarie. Vezi dacă te afli printre ele

Zodiile care vor avea parte de surprize frumoase în februarie. Vezi dacă te afli printre ele

Zodiile care vor avea parte de surprize frumoase în februarie. Vezi dacă te afli printre ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Ian 2018   •   21:26

Horoscop februarie 2018. Februarie 2018 este o lună ce pare la prima vedere banală, dar care poate deveni impredictibilă. Banală, fiindcă nu este presărată cu aspecte planetare spectaculoase.

Impredictibilă, fiindcă Soarele, Mercur și Venus tranzitează Vărsătorul, zodie ce poate lua viraje neașteptate, și fiindcă la mijlocul lunii are loc o eclipsă de Soare (tot în Vărsător), iar eclipsele în sine pot furniza surprize. 

 

Berbec

Prima decadă din luna februarie 2018 o regăsește pe Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, într-o poziție norocoasă, care naște speranțe dar ajută și la împlinirea lor.

Socializarea favorizează armonia în cuplu, iar participarea la evenimente care adună mai multă lume laolaltă poate fi benefică apariției unei legături romantice, dacă asta dorești.

După data de 11 februarie 2018 Venus se află în Pești, o zodie care-i conferă forță, dar într-o casă care nu lasă prea mult câmp liber alegerilor. Se poate, așadar, ca în decada a doua și a treia să ai sentimente puternice, dar asta să nu te facă neapărat fericit(ă).

Este posibilă o iubire secretă.

 

Leu

În februarie 2018 ai parte de evenimente interesante.

Mai întâi, Marte se află în casa erotismului Leului, ceea ce anunță o sexualitate debordantă și avânt romantic. Marte dă apă la moară poftei de aventură, dorințelor de nestăpânit și pasiunii înfocate. Poate să aducă iubiri la prima vedere și trăiri foarte intense, dar derularea evenimentelor tinde să fie cam rapidă, împingând la acte nebunești sau aducătoare de bucluc.

Eclipsa de Soare care se formează în casa cuplului Leului predispune, și ea, la întâmplări neașteptate și poate prevesti noutăți.

Șansa în dragoste este mai probabil să te caute în prima parte a lunii februarie, când Venus se află și ea în casa cuplului Leului, informează eastrolog.ro.

 

Scorpion

Februarie 2018 este o lună splendidă pentru dragoste și căsătorie. Toată luna, dar parcă mai mult în ultimele două decade.

Jupiter, stăpânul casei erotismului Scorpionului, se află în Scorpion, iar în casa erotismului se află Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului. Această configurație are o mare încărcătură senzuală și promite Scorpionilor plăceri și distracții, împliniri sentimentale, noroc și fericire.

Este genul de perioadă în care ți se fac declarații de amor, te îndrăgostești, te muți împreună cu omul drag ori se pune problema căsătoriei sau poate chiar a copiilor.

Chestiunile de natură financiară care au legătură cu cuplul trebuie tratate cu tact și precauție.

×
Subiecte în articol: zodii surprize februarie Horoscop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close