Antena 3 CNN Horoscop Zodiile de care să te fereşti de Revelion. Îţi vor purta ghinion tot anul dacă le ţii în preajmă

Zodiile de care să te fereşti de Revelion. Îţi vor purta ghinion tot anul dacă le ţii în preajmă

Zodiile de care să te fereşti de Revelion. Îţi vor purta ghinion tot anul dacă le ţii în preajmă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Dec 2017   •   09:59

În mod normal, oamenii se feresc de pisica neagră pentru că se spune că aduce ghinion. Ei bine, se aude că de Revelion trebuie să te ferești și de anumiți oameni. Nu vrei să îți strici petrecerea pentru că stai pe lângă persoane ghinioniste și încărcate cu energie negativă.

Este bine cunoscut faptul că nativii din zodia Leu sunt persoane destul de ghinioniste. Nu prea reușesc să facă ceea ce își propun și totul funcționează numai cu foarte multă bătaie de cap. De data aceasta lucrurile stau puțin diferit în sensul în care nu vor fi ei cei ghinioniști. Dacă ai prieteni în zodia Leului, încearcă să nu stai prea mult timp în preajma lor. Nu îți dorești ca în noaptea dintre ani să îți verse cineva un pahar de vin pe rochie, să te calce pe pantofi sau să se blocheze liftul chiar când ceasul a vestit intrarea în 2018.

Un și mai mare ghinion îl poartă nativii din zodia Pești. Ei nu vor trece ca peștele prin apă în noaptea de Revelion. Vor lăsa numai urme în urma lor și o să provoace o mulțime de probleme celor care petrec pe lângă ei. Încearcă să nu stai pe lângă o persoană din această zodie când se aprind artificiile. Este foarte posibil ca o petardă să îți pocnească la picioare. Ai mare grijă, informează divahair.ro.

Primul loc pe podiumul zodiilor care poartă cel mai mult ghinion este ocupat de zodia Capricornului. Nativii din această zodie sunt foarte bolnăvicioși. În noaptea de Revelion vor strănuta și vor îți vor sufla nasul în continuu! Încearcă să nu stai prea mult în preajma lor, asta dacă nu vrei să te pricopsești cu o răceală frumoasă chiar înainte de plecarea la munte cu prietenii tăi.

×
Subiecte în articol: zodii revelion ghinion nativi zodiac
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close