Antena 3 CNN Horoscop Zodiile pe care nu ar trebui să te enervezi niciodată

Zodiile pe care nu ar trebui să te enervezi niciodată

Zodiile pe care nu ar trebui să te enervezi niciodată
24 Feb 2018   •   20:41

Sa vedem cateva semne zodicale pe care nu ai vrea sa le superi vreodata, pentru ca te vor invata o lectie mai aspra pe care, probabil, nu o vei uita niciodata, scrie elle.ro.

Gemeni

Gemenii sunt cel mai de temut oameni de suparat. Atunci cand ii vei deranja cu ceva, acestia vor exagera situatia ca si cum le-ai omorat intreaga familie. Principalul mod de exprimare a supararii lor in legatura cu persoana care i-au deranjat, va fi sa o injoseasca sub forma barfelor in mod public.

Te vor mentiona in cadrul oricarei platforme de social media si vor posta sub un titlu enorm, care sa ajunga la toata lume, spunand ceea ce i-ai facut. Gemenii sunt in stare sa construiasca o adevarata campanie de PR pentru a se razbuna. Din fericire pentru tine, acestia vor fi priviti intr-un mod mai putin pozitiv pentru actiunile lor de ordin SF intr-un astfel de caz, astfel incat tu vei scapa cu reputatia intacta.

Balanta

Nici macar nu vei sti ca ai suparat o Balanta, pentru ca aceasta este atat de agresiva in pasivitatea ei, incat nu iti va spune niciodata ca este suparat/a pe tine. Dar asta nu inseamna ca nu va pastra distanta pentru urmatorii 40 de ani pentru ceea ce crede ca i-ai facut.

Balantele semnifica semnul dreptatii, al echilibrului, de aceea vor avea grija sa platesti intotdeauna daca le-ai gresit cu ceva. Si crede-ne, cam niciodata nu sunt multumiti si vor sa se razbune din ce in ce mai mult…

Scorpion

Va amintiti ca am spus mai sus de Balante ca sunt pasiv-agresive? Ei bine, Scorpionii sunt adevarati luptatori agresivi. Daca ii tradezi si ii minti, vei sti, cu siguranta, ce inseamna focul. Ascultati-ne! Scorpionii va vor urmari pana vor considera ei de cuviinta ca nu mai meritati eforturile razbunarii, pana cand reputatia distrusa de ei va fi deja uitata de catre toata lumea.

Scorpionii vor interveni in relatiile voastre, va vor sabota sansele de a avea o noua dragoste, vor raspandi zvonuri despre voi pana si la locul vostru de munca. Vor apela la adevarate strategii desprinse parca din „Game of Thrones” pentru a simti ca isi recapata puterea pe care o aveau inainte sa ii deranjati.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close