Antena 3 CNN International News Ploaie cu bancnote pe o autostradă din California. Zeci de oameni au blocat traficul, pentru a aduna banii

Ploaie cu bancnote pe o autostradă din California. Zeci de oameni au blocat traficul, pentru a aduna banii

O ploaie de bancnote a avut loc pe o audostradă din California. Traficul a fost blocat de zeci de oameni, care și-au abandonat mașinile pe benzi pentru a aduna banii.

Ploaie cu bancnote pe o autostradă din California. Zeci de oameni au blocat traficul, pentru a aduna banii
Sursa foto: Twitter/ RatchetFridayMedia.com
de Cerasela Stafie    |    20 Noi 2021   •   15:41

Ușile unui camion blindat s-au deschis în mers și mii de bancnote au zburat din remorcă. Incidentul s-a petrecut pe o autostradă din San Diego, California, și a creat o adevărată nebunie.

Zeci de șoferi s-au repezit să adune banii împrăștiați pe carosabil. Traficul a fost complet blocat.

„Erau bancnote pe toată autostrada. Oamenii s-au oprit pe benzi, au blocat complet traficul și au început să ridice banii”, a declarat purtătorul de cuvânt al California Highway Patrol (CHP).

Cel puțin două persoane au fost arestate la fața locului după ce și-au încuiat cheile în mașini și au blocat autostrada, potrivit purtătorului de cuvânt.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini din timpul ”culesului de bani” de pe carosabil. Totuși, cei ce s-au aflat la fața locului nu se pot considera chiar norocoși, fiind nevoiți să înapoieze banii pe care au reușit să-i adune.

„Colaborăm cu FBI-ul acum, este o investigație comună și dacă ați ridicat banii, vă sugerez să-i prezentați imediat biroului CHP, deoarece avem o mulțime de dovezi de urmărit," au transmis autoritățile

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close