Antena 3 CNN Actualitate Media Mesajul lui Carmen Avram la decernarea premiilor Gold World Medal, la New York Festivals World’s Best Television & Films 2013

Mesajul lui Carmen Avram la decernarea premiilor Gold World Medal, la New York Festivals World’s Best Television & Films 2013

Mesajul lui Carmen Avram la decernarea premiilor Gold World Medal, la New York Festivals World’s Best Television & Films 2013
10 Apr 2013   •   22:26

Realizatoarea emisiunii „În premieră“, de la Antena 3, Carmen Avram, a vorbit la ceremonia de decernare a premiilor Gold World Medal, de la festivalul din New York, despre echipa din spatele unei emisiuni foarte tinere care abia visa la un asemenea premiu, darămite să îl şi primească.

"Este un premiu bine meritat, din multe puncte de vedere. Printre ele: curaj şi multă muncă. Colegului meu Cristian Tamaş i-a fost greu să ţină camera fixă din cauza vietăţilor care se urcau pe el. Reporterul Carmen Moise a supravieţuit unui virus pe care l-a luat în timpul filmărilor. Iar ea merită un premiu, de fapt, doar el ei, pentru politeţea cu care a refuzat un localnic care a invitat-o la masă, oferindu-i să mănânce resturi de pe groapa de gunoi. I-a spus: vă mulţumesc, miroase delicios, dar am mâncat deja! Şi editorul de imagine Zsolt Lenard, care a fost cel mai fericit dintre toţi. Pentru că a avut atât de multe imagini foarte bune, încât s-a încuiat în cabina de montaj timp de o săptămână să facă puţină magie de-a lui", a spus Carmen Avram la decernarea premiilor Gold World Medal 2013.

"Antena 3 România este o televiziune foarte tânără, are de-abia opt ani, iar emisiunea "În Premieră" are doar doi ani. Abia visam la un asemenea premiu, darămite să-l şi primim. Vă mulţumim"

"ÎN PREMIERĂ", o echipă de aur! Carmen Avram: E un vârf de carieră din multe care vor urma

Antena 3 este singura televiziune din România premiată cu Gold World Medal la New York Festivals World’s Best Television & Films 2013. Reportajul "Pe-un picior de iad" a fost premiat la Gala de la Las Vegas. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013.

Antena 3 a obţinut premiul pentru cea mai bună imagine pentru reportajul "Pe-un picior de Iad" semnat Carmen Moise - reporter, Cristian Tamas - operator si Lenard Zsolt - editor. 

(Materialul poate fi urmărit aici)

Nume importante din industria televiziunii şi a filmului au participat la competiţia pentru cele mai bune producţii, printre laureaţi numărându-se CNN, NBC, ABC, Deutsche Welle, ESPN, ITV Studios, Yahoo! Studios & Yahoo! Sports, Fuji Television Network, Showtime Networks ş.a..

Câştigătorii au fost desemnaţi de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume.


Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.






×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close