Antena 3 CNN Life A trăit luni întregi cu doar un măr pe zi. Cum a ajuns să arate adolescenta: "Am început să cred că sunt grasă când..."

A trăit luni întregi cu doar un măr pe zi. Cum a ajuns să arate adolescenta: "Am început să cred că sunt grasă când..."

A trăit luni întregi cu doar un măr pe zi. Cum a ajuns să arate adolescenta: "Am început să cred că sunt grasă când..."
21 Sep 2015   •   15:26

Jasmine Green, o adolescentă de 15 ani din Marea Britanie s-a uitat cu groază la cântar când a văzut că ajunsese să cânterească 40 de kilograme. Supraviețuia de luni întregi cu doar un măr pe zi, adică 52 de calorii. Asta după ce a fost batjocorită pentru că e roșcată. Jasmine a fost la un pas de moarte și a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au explicat că trebuie să învingă anorexia dacă vrea o șansă la un viitor normal.

"Colegii făceau mișto de mine pentru că sunt roșcată și îmi spuneau să mă sinucid. Îmi spuneam că nu am suflet pentru că sunt roșcată, îmi spuneau să mă mutilez și să mă spânzur. Toate acestea mi-au distrus încrederea în mine și am început să cred că sunt grasă, așa că m-am obișnuit să sar peste mese. Când am ajuns să mânânc doar un măr pe zi nu mă mai puteam concentra deloc la școală",
a povestit fata.

După ce a fost externată din spital, ea a început să meargă la o clinică specializată în probleme de nutriție și la psiholog. Acum Jasmine se simte mult mai bine și este decisă să își termine studiile și să le demonstreze contrariul tuturor colegilor care au adus-o în această stare.


×
Subiecte în articol: grasa mar dieta
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close