Antena 3 CNN Life "Mi se făcea rău numai când vedeam!": Alimentul pe care marele actor Dem Rădulescu l-a evitat toată viața

"Mi se făcea rău numai când vedeam!": Alimentul pe care marele actor Dem Rădulescu l-a evitat toată viața

"Marele Dem" avea anumite preferinţe culinare, pe care le-a dezvăluit de-a lungul timpului în interviuri, dar şi mâncăruri de care nu se atingea.

"Mi se făcea rău numai când vedeam!": Alimentul pe care marele actor Dem Rădulescu l-a evitat toată viața
de Mia Lungu    |    29 Mar 2023   •   20:26

"Nu-mi place carnea de miel. Când eram copil mi se făcea rău numai când vedeam. Dar iubesc sarmalele, carnea de porc... Nici dulceaţa de trandafiri nu a fost niciodată preferata mea. Dar mâncam şerbet de trandafiri" mărturisea actorul, în trecut, într-un interviu acordat Andreei Marin.

"O zi în care n-ai râs e o zi pierdută. Omul are nevoie de râs, la nivelul celulei. Buna dispoziţie, se ştie, dizolvă adrenalina pe care o provoacă durerea, supărarea, enervarea.

Comedia e salvarea. Mi se pare un medicament extraordinar pentru că omenirea e bolnavă. Şi câte situaţii de comedie adevărată există în viaţă! Suntem clovni într-un mare circ", spunea Dem Rădulescu, în emisiunea Eugeniei Vodă, potrivit DCNews.

Citește și: "Alimentul cu care ar trebui să începem orice masă" | Dan Oros, despre cum putem opri îmbătrânirea: "Un singur sfat legat de nutriție"

×
Subiecte în articol: Dem Rădulescu aliment actor
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close