Antena 3 CNN Life ANTENA3.RO LIVE. Ce se poartă în materie de haine și ce se află în spatele tuturor trendurilor

ANTENA3.RO LIVE. Ce se poartă în materie de haine și ce se află în spatele tuturor trendurilor

ANTENA3.RO LIVE. Ce se poartă în materie de haine și ce se află în spatele tuturor trendurilor
30 Aug 2018   •   15:00

Vorbim des despre moda, tendinte, ce se poarta, sa fie dungi sau sa fie flori, sa fie lung sau sa fie scurt, sa fie fuste sau sa fie pantaloni. Pe langa toate acestea, in spatele tuturor trendurilor, insa, ar trebui sa ne simtim bine in hainele pe care le purtam. Bine nu doar confortabil, ci sa ne dea o stare de bine. Silvia Serban a vorbit joi despre tendinte, despre toamna, dar si despre fashion fenghsui.

Ne puteti urmari in direct si pe Facebook, si pe Youtube, si pe site.

''Haina este cel mai bun prieten al nostru. Este foarte important sa tii cont de un lucru esential. Sa stii cine esti. Citeam statistice, cum ca femeile ar petrece un an din viata alegandu-si hainele. Mi se pare mult, doar sa stai sa te intrebi cu ce te imbraci.

Trebuie gasita o metoda prin care cumparam hainele. In functie de cine suntem. Fenghsui-ul spune ca elementele din jurul nostru ne influenteaza si aduc armonie. Un tip de peronalitate este analizat si poti determina care este baza si de aici se pleaca mai departe.

O tendinta ar fi animal print. Vine ca un tablou al unei femei care se simte protejata, dar imprumutam si din virtutile animalului. Nu ajungem sa ne imbracam doar corpul, ci si mintea. Trebuie sa ne imbracam si spiritul.

Verde inseamna miscare, inovatie. De aici se poate determina un fel de profil, de audit vestimentar.

Culorile pamantanii inspira caldura, confort. Metalul imi place cel mai mult. Exprima perfectiune, rafinament. In moda sunt cinci tipare cu care lucreaza desgnerii. Triunghiurile si asa mai departe. Trebuie sa stii cum faci fuziunea.

Ce parere aveti despre persoanele care urmeaza trendurile?

Cred ca este o lipsa de autenticitate.

Am elemente destul de neconventionale in show-room. Sunt destul de categorica.

Ce se poarta in aceasta toamna?

Imi place conceptul de straturi. Se poarta animal print, piele. Ce ma derajeaza este o revenire la branding. Logu-urile sunt peste tot. Nu vad sensul.

Se poarta mult argintiu. Este foarte futuristic.

Nu putem sa fim toate la fel. Pot sa spun ca este o manipulare. Se propun haine care vor sa scoata in evidenta femeia puternica. Fie ca sunt colectii masculine, foarte feminin tratate. Mi se pare ipocrita situatia. Apar tendinte, ni se fac propuneri, dar important este sa le filtram''.

Antena 3 a lansat joia, de la ora 15.00, un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Înregistrările dezbaterilor pot fi găsite și pe canalul de Youtube antena3ro.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close