Antena 3 CNN Life ANTENA3.RO LIVE. Georgiana Gheară, despre machiaj și cum să îți scoți în evidență avantajele

ANTENA3.RO LIVE. Georgiana Gheară, despre machiaj și cum să îți scoți în evidență avantajele

ANTENA3.RO LIVE. Georgiana Gheară, despre machiaj și cum să îți scoți în evidență avantajele
24 Mai 2018   •   15:01

Despre machiaj o să vorbim joi la Antena3.ro Live. Despre machiajul extrem de natural al lui Meghan Markle la nuntă, despre cum să fii naturală, despre lipsa exceselor, despre cum să-ți scoți în evidență avantajele fără să folosești tone de produse cosmetice.

Despre ce culori să folosim în funcție de ten și culoarea ochilor, despre rujul roșu, care se potrivește multora, dar nu oricui, despre cele 3 produse de make-up pe care ar trebui să le aibă oricare dintre noi.

Împreună cu colega noastră, Georgiana Gheara.

Cum să aratăm natural ca Megan Markle?

Lumea apreciaza ce este si natural. Ne place sa aratam ca niste papusi, ceea ce nu pare natural. Toate vedetele din afara sunt foarte naturale in ultima perioada. Daca ne uitam nu mai sunt aceleasi exagerari. Megan este mireasa perfecta. In machiajul de mireasa nu avem bariere. Eu fac mai tot timpul mirese si le explic ca ce e mult nu e si frumos. Intotdeauna ea cerea sa i se vada pistruii. Ea vrea sa se recunoasca. In Romania, noi vrem sa ne transformam si nu inteleg de ce. Ea avea un fond de ten cu putere usora de acoperire, tipul BB cream, un pic de pudra, doar pe zona T, cea care produce mai mult sebum. Pudra si cu fondul de ten peste o sudoare, clar nu va arata bine. Pe langa tenul care arata proaspat si natural la ochii era foarte natural, un fard de pleoalpe natural, auriu, putin rimel. Cand pui gene false, ochiul se micsoreaza si intuneca fata. Buzele ei erau foarte natural. Asa trebuie sa arate o mireasa. Nu ne mai dam un fond de ten gros, pentru ca vine vara. Ar trebui sa folosim produse pe baza de apa.

Ce este BB cream şi CC cream?

Este o crema hidratatnta cu putin colorat. CC cream are si pudra. Sunt foarte bune pentru ca nu acopera porii si pielea poate sa respire si nu incarca tenul. Mai sunt si fond de ten pe baza de apa, cu 90% apa in concentratie. Hidrateaza si nu incarca.

Ce se poarta vara asta?

Farduri in tonul pielii, cat mai naturale care sa dea prospetime. Cel mai frumos lucru la o persoana sunt ochii. Trebuie sa ave grija sa nu fie foarte mult sidef. Bejuri, rozuri, marouri in culoarea pamantului. La ochii albastrii vine bine rozul, dar si maro. La ochii albastrii, nu folosim tot albastru. Albastru pe albastru, nu mai vedem nuanta ochiului. Ochii negri sau capui ies in evidenta cu albastru sau verde. Mult timp s-a purtat linia de tus. Eu vara nu recomand acest lucru. E foarte frumoasa, dar nu este un machiaj de zi. Pentru seara, da, putem sa aplicam. Rimelam, fiecare cum vrea, un bush nuanta de piersica da bine orice ten, mai ales daca e bronzat. Nu recomand iluminatoarele. Au fost create pentru a sublinia pometele, dar in exces apare o dunga alba. Pudrele bronzante au si ele iluminator. Buzele nu se mai practica cu acest mat. Matul niciodata nu pare proaspat si natural. Rujurile hidratante se poarta si nu luciurile. Inca nu s-a inventat rujul mat care sa nu se usuce.

Cine să nu se dea cu rujul roşu?

Eu. Iubesc rujul rosu, e un must pentru toata lumea. Avand o gura mare si carnoasa, el da in vulgar. El nu trebuie aplicat pe buzele carnoase. Pare vulgar si nu mai vezi nimic din fata. Nu mai vezi nimic. O persoana care are ochii si buzele mai mici, lor le vine bine.

Fata rotunda - blushul ne ajuta foarte mult, se da in diagonal. Ne ajuta foarte tare si parul. O carare pe mijloc ne va avantaja intotdeuna. Nu e indicat sa dai un ruj mat. Trebuie dat un luciu. La ochi nu facem dungi. Latim foarte tare, machiajul trebuie sa vina spre sus. Trebuie sa facem astfel incat sa facem ochiul mai mare.

Fata patrata - luminam mult cu fond de ten partea din mijloc. La blush nu facem ca la fata rotunda. Se duce un pic spre pomete, mai sus.

Când trebuie să aplicăm SPF-ul?

Trebuie sa folosim fond de ten cu SPF 50. Intai se da SPF si apoi cu fond de ten. Primerul contine silicon. Cand mergi undeva si machiajul trebuie sa reziste, atunci in folosim, zilnic, nu, pentru ca pielea nu respira.

Nu inteleg persoanele care nu se demachiaza. Impuritatile intra adanc in piele si facem cosuri. Mai exista un tip de demachiat. Demachiezi doar fata, nu si ochii. Trebuie sa acordam atentie tentului. Este cartea noastra de vizita. Nu sunt de acord cu servetelele demachiante. Tonerul este musai si apoi crema hidratanta.

Daca nu bem apa, putem sa dam cu sute de creme. Soarele pateaza, trebuie sa avem grija pentru ca apar pete.

Care sunt lucrurile pe care sa nu le facem la machiaj?

Tot ce este mult. Evitati rujurile mate, evitati pudra mata, ea trebuie sa fie translucida.

 

Antena 3 la lansat joia, de la ora 15.00, un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Înregistrările dezbaterilor pot fi găsite și pe canalul de Youtube antena3ro.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close