Antena 3 CNN Life Antrenament dinamic şi plin de adrenalină! Bungee workout, provocarea verii

Antrenament dinamic şi plin de adrenalină! Bungee workout, provocarea verii

1000 de calorii arse într-o oră de sport şi distracţie în acelaşi timp. Pare aşa, o reţetă imposibilă, dar chiar aşa este. Colega noastră, Georgiana, a încercat. Să vedem concluziile.

Antrenament dinamic şi plin de adrenalină! Bungee workout, provocarea verii
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2020   •   21:40

Georgiana Mihăilă a acceptat provocarea de a încerca bungge workout, iar antrenorul de specialitate, Rebeca Elena Elisei îi va arăta ce trebuie să facă.

Orice începător care face prima şedinţa trebuie să ştie că trebuie să fie echipat corespunzător.

Pardoseala este elastică, specială pentru bungee, astfel încât, orice săritură e practic atenuată.

Antrenamentul este benefic, dar şi distractiv.  Antrenamentul este benefic, dar şi distractiv.  O şedinţă de bungee durează aproximativ o oră.

''Are foarte multe beneficii, pentru că combină foarte multe elemente de acrobaţie, forţă, aerobic. Îţi lucrează toată musculatura, te ajută pentru echilibru şi flexibilitate, pentru că te distrezi şi adrenalina îţi dă o stare de bine, deci te ajută şi pe plan psihologic. Îţi tonifică corpul mult mai rapid decât alte sporturi, plus că poţi să arzi până la 1000 de calorii pe şedinţă de 50 de minute, ceea ce e ceva extraordinar'', spune Rebeca Elena Elisei, antrenor bungee workout.

Pentru rezultate maxime, Rebeca recomandă trei antrenamente pe săptămână. O şedinţă costă 50 de lei, iar un abonament de 12 şedinţe, între 250 şi 350 de lei.

×
Subiecte în articol: bungee Numai de bine antrenament
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close