Antena 3 CNN Life Are 75 de ani și a descoperit elixirul tinereţii. Care este secretul femeii

Are 75 de ani și a descoperit elixirul tinereţii. Care este secretul femeii

Are 75 de ani și a descoperit elixirul tinereţii. Care este secretul femeii
Sursa foto: Foto: Annette Larkins/ Facebook
02 Aug 2017   •   16:37

Annette Larkins are fabuloasa vârstă de 75 de ani, însă nimeni nu îi dă atât. Femeia trăiește în Miami şi este prezentă în diferite emisiuni şi show-uri TV pentru a vorbi despre dieta sa secretă, dar şi să împărtăşească sfaturi din propria experienţă celor care vor să trăiască sănătos.

Potrivit One.ro, pielea şi corpul său arată ca cel al unei femei de 30-40 de ani. Deseori este întrebată care este secretul şi cum a descoperit elixirul tinereţii, însă tot ce face este să ţină o dietă raw şi să consume legume şi fructe din propria grădină.

Într-un interviu, Annette a vorbit foarte deschis despre modul ei de viață. Mesele sale variază de la o zi la alta, nu ţine un regim strict, însă este foarte atentă la ceea ce consumă. De asemenea, cantitatea de mâncare consumată variază în funcţie de nevoile organismului.

“Mănânc una, două sau trei mese pe zi, evit să mănânc noaptea târziu. De obicei, îmi încep ziua cu un suc natural, iar apoi consum o salată și pentru cină optez tot pentru salată, doar că mai adaug plante extra: spanac sau kale, de exemplu. De altfel, aceasta conţine nuci, avocado, orez sălbatic şi legume.”, a declarat  Annette.

Pe lângă alimentaţia sănătoasă pe care o are, femeia în vârstă de 75 de ani ţine cont şi de exerciţiile fizice.

“Chiar dacă fac aceleaşi exerciţii în fiecare zi, aleg să le fac în altă ordine. De exemplu, urc şi cobor scările din casă, până acumulez 100 de etaje. Mai merg 8 kilometri pe bandă, iar între aceste activităţi aleg să dansez sau să grădinăresc. Într-o zi obişnuită, activitatea mea este înregistrată în medie la 15.000-16.000 de paşi.”, a continuat Annette.
 

×
Subiecte în articol: tineret secret dieta exercitii experienta femeie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close