Antena 3 CNN Life Terminator versus COVID. Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Cum a reacţionat după injecţie

Terminator versus COVID. Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Cum a reacţionat după injecţie

Actorul Arnold Schwarzenegger, starul seriei Terminator şi fost guvernator al statului California, a publicat imagini din momentul în care i-a fost administrat vaccinul anti-coronavirus.

Terminator versus COVID. Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Cum a reacţionat după injecţie
Sursa foto: youtube
de Adrian Iclozan    |    21 Ian 2021   •   11:05

În vârstă de 73 de ani, Schwarzenegger şi-a făcut programare miercuri la stadionul Dodger din Los Angeles. Însuşi primarul metropolei, Eric Gracetti, a verificat programările şi l-a salutat pe actor.

Purtătorul de cuvând al lui Schwarzenegger spune că primarul nu fusese anunţat în prealabil de prezenţa acestua iar programarea actorulul la vaccinare a fost facilitată de faptul că erau mai multe poziţii disponibile în cursul dimineţii de miercuri şi Schwarzenegger a aplicat pentru una dintre acestea.

Actorul a primit doza de vaccin în braţul drept, în timp ce se afla în maşină.

"Azi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă. Dacă sunteți eligibili, înscrieți-vă pentru a vă vaccina", a spus el într-un mesaj distribuit apoi pe reţelele sociale.

Schwarzenegger: Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!

Actorul şi-a încheiat îndemnul cu o replică din Terminator: "Vino cu mine dacă vrei să trăiești!".

Într-un alt mesaj, fostului guvernator al Californiei a explicat de ce oamenii trebuie să aibă încredere în specialiști când vine vorba de vaccinare.

Multiplu campion Mr. Olympia în tinereţe şi promotor al culturismului mult timp după ce s-a reorientat spre cinematografie, Schwarzenegger spune că aceia care  vor să învețe cum să îşi crească bicepsul ar trebui să îl asculte pe el, pentru că și-a petrecut viața studiind acest aspect.

Când vine vorba de vaccinuri trebuie însă ascultaţi virusologii și epidemiologii.

"E simplu: dacă îți ia casa foc, nu deschizi Youtube, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la 112, nu îți întrebi grupul de Facebook ce să faci!", a concluzionat Arnold Schwarzenegger.

 

×
Subiecte în articol: Arnold Schwarzenegger vaccin
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close