Antena 3 CNN Life Arnold Schwarzenegger crede că raiul este o "fantezie": "Nu ne mai vedem după moarte"

Arnold Schwarzenegger crede că raiul este o "fantezie": "Nu ne mai vedem după moarte"

Arnold Schwarzenegger nu crede în "viața de dincolo" și e convins că totul se termină pentru om aici pe pământ.

Arnold Schwarzenegger crede că raiul este o "fantezie": "Nu ne mai vedem după moarte"
Sursa foto: Facebook, Arnold Schwarzenegger
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2023   •   14:43

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului american California, vorbeşte cu multă sinceritate despre încercările şi dificultăţile din viaţa sa într-un nou documentar în trei părţi, "Arnold", informează site-ul revistei People.

În acelaşi documentar, starul american de origine austriacă a vorbit şi despre ceea ce înseamnă pentru el raiul şi moartea.

Actorul de 75 de ani a abordat aceste teme după ce colegul său de breaslă Danny DeVito, în vârstă de 78 de ani, i-a adresat o întrebare despre viitor, în timpul unui conversaţii publicate în Interview Magazine.

"Asta îmi aduce aminte de o întrebare pe care mi-a adresat-o Howard Stern: «Spuneţi-mi, domnule guvernator, ce se întâmplă cu noi după ce murim?». I-am spus: «Nimic. Vei fi la doi metri sub pământ. Oricine îţi spune altceva e un mincinos»”, a răspuns Arnold Schwarzenegger.

"Nu ştim ce se va întâmpla cu sufletul şi cu toate acele lucruri spirituale, în care eu nu sunt un expert, dar ştiu că trupul, aşa cum ne vedem acum între noi, nu ne vom mai revedea niciodată în acest fel”, a continuat starul hollywoodian.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deşi a recunoscut că moartea este un subiect cu care nu se simte confortabil, fostul campion de culturism a declarat că raiul, după părerea sa, reprezintă "o fantezie”.

Citeşte şi: A murit un cunoscut producător de film şi televiziune, într-un accident rutier cumplit. Soția: ”A fost un minunat soț și tată a patru copii”

"Când oamenii îşi spun «îi voi revedea în rai», sună bine, însă realitatea este că nu ne vom mai revedea după ce murim. Asta este partea tristă. Ştiu că unii oameni se simt confortabil cu subiectul morţii, nu însă şi eu”, a adăugat actorul american.

Dezvăluind că a pierdut "15 prieteni în ultimii 20 de ani” din industria culturismului, Arnold Schwarzenegger a declarat că i-a acordat raiului o nouă definiţie.

"Pentru mine, raiul este locul în care eu plasez o persoană pe care o iubesc foarte mult, care este amabilă, generoasă, care a avut un impact în viaţa mea şi în vieţile altor oameni.

Îi păstrez într-un loc din mintea mea, ca şi cum ar sta în primul rând al tuturor prietenilor pe care i-am avut. Şi mereu ai un sentiment plăcut atunci când te gândeşti la ei”, a adăugat starul.

Citeşte şi: Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară. Sunt peste 50 de ani între cel mai mare şi cel mai mic copil al său

Noul documentar în trei părţi "Arnold” va fi difuzat pe Netflix începând de miercuri. Potrivit sinopsisului oficial, acest serial documentar „prezintă parcursul lui Arnold Schwarzenegger de la o localitate rurală din Austria până la cele mai înalte eşaloane ale visului american” şi conţine interviuri acordate de acesta alături de "prieteni, duşmani, colegi de distribuţie şi observatori”.

×
Subiecte în articol: Arnold Schwarzenneger
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close