Antena 3 CNN Life Lovitură pentru Cristian Boureanu, după scandalul din stradă cu fiica lui: Poliția i-a făcut dosar penal

Lovitură pentru Cristian Boureanu, după scandalul din stradă cu fiica lui: Poliția i-a făcut dosar penal

Lovitură pentru Cristian Boureanu, după scandalul din stradă cu fiica lui: Poliția i-a făcut dosar penal
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Sep 2016   •   20:17

Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi rele tratamente aplicate minorului, după scandalul făcut în plină stradă cu fiica lui minoră, care îl acuză că o bate.

Potrivit cancan.ro, Poliţia a început cercetările împotriva lui Boureanu pentru infracţiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”.

”Cu privire la imaginile difuzate in mass media facem urmatoarea precizare: in jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 in care se sesiza faptul va un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie care au constat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept. A fost sesizata DGASPC sector 1 pentru masuri din competenta. Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale. De asemenea, politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1”, se arată într-un comunicat al politiei.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu dosar penal
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close