Antena 3 CNN Life Cristian Boureanu, ”spaima ospătarilor” de pe litoral. Trecutul violent al fostului politician

Cristian Boureanu, ”spaima ospătarilor” de pe litoral. Trecutul violent al fostului politician

Cristian Boureanu, ”spaima ospătarilor” de pe litoral. Trecutul violent al fostului politician
Sursa foto: Foto: Cristian Boureanu/Facebook
12 Sep 2016   •   18:46

Cristian Boureanu nu este străin presei pentru reacțiile sale violente, cel mai recent episod fiind cel de luni seară, când și-a luat fiica la bătaie în mijlocul străzii, de față cu toată lumea.

Înainte de acest incident, Boureanu a ținut primele pagini ale tabloidelor cu reacția pe care a avut-o, la o terasă din Mamaia, când un barman l-a anunțat că nu mai are în bar sortimentul de băutura pe care îl consumase până atunci. Enervat, Cristian Boureanu a luat atunci un pahar și i l-a spart în cap barmanului. Acesta a căzut lat la pământ, având nevoie de îngrijiri medicale.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Boureanu a fost implicat într-o altercație cu un ospătar de la o terasă de fițe din Mamaia, la finala EURO 2016. Martorii au spus atunci că Boureanu ar fi provocat totul deoarece l-a înjurat pe ospătar de mamă. Spiritele s-au calmat abia după intervenția lui Adriean Videanu, care era și el prezent la masă.

Și în august 2015, Cristian Boureanu s-a luat la bătaie într-un club de pe litoral. Atunci, fostul deputat liberal a reclamat faptul că un ospătar ar fi avut un comportament agresiv față de femeile din cercul său de prieteni și față de iubita sa, Laura.

 

 

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close