Antena 3 CNN Life Cătălin Atănăsoaei, atletul care a alergat 24 de ore pentru a salva viaţa unui băieţel de 13 ani

Cătălin Atănăsoaei, atletul care a alergat 24 de ore pentru a salva viaţa unui băieţel de 13 ani

Eroul nostru de astăzi este atletul Cătălin Atănăsoaei. Sportivul a organizat un eveniment unic în România ca să strângă bani pentru Yaris. Un băieţel de 13 ani care are nevoie urgentă de ajutor, după ce a fost diagnosticat cu o tumoare agresivă la cap. Yaris ar putea fi operat la o clinică din Italia, iar operatia si tratamentele costă în jur de 50.000 de euro.

Cătălin Atănăsoaei, atletul care a alergat 24 de ore pentru a salva viaţa unui băieţel de 13 ani
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2020   •   16:30

În weekendul care tocmai s-a incheiat, atletul Cătălin Atănăsoaei a alergat la Iaşi, pentru Yaris timp de 24 de ore. I s-au alăturat în această cursă record prieteni şi necunoscuţi. Cu totii speră să îl poată ajuta cât mai repede pe Yaris.

''Este prima oară când alerg 24 de ore. Am avut o echipă foarte frumoasă şi foarte mare în spate care m-a ajutat să pot duce cursa până la capăt. Mulţumesc celor care m-au susţinut şi au avut încredere în mine că pot să duc cursa până la capăt.

Cel mai mult m-a ajutat Yaris. El are nevoie de o operaţie în Bologna, în Italia. Într-o seară, mama mi-a povestit despre Yaris. Este coleg de şcoală cu fratele meu mai mic. Atunci am spus că dau telefoane şi fac un eveniment pentru el să strâng suma de bani de care are nevoie pentru operaţie'', spune atletul.

Donațiile pot fi făcute în contul:
Titular: RAZVAN LUCESCU IBAN: RO03RZBR0000060017810897

×
Subiecte în articol: Cătălin Atănăsoaei Eroul Zilei yaris
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close