Antena 3 CNN Life Ce a apărut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, după scandalul monstru din stradă

Ce a apărut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, după scandalul monstru din stradă

Ce a apărut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, după scandalul monstru din stradă
Sursa foto: Foto captura antena 3
13 Sep 2016   •   16:45

Fiica lui Cristian Boureanu a avut parte de multe critici din partea prietenilor ei virtuali, după ce a dezvăluit că tatăl ei a bătut-o în mai multe rânduri. Mulţi dintre aceştia i-au spus că nu a procedat bine, însă au fost şi unii care i-au luat apărarea, scrie cancan.ro.

”Sper că eşti mulţumită că din cauza crizelor tale de isterie tatăl tău o să facă închisoare. Puteai să îl denunţi fără să faci atâta scandal şi fără să îl faci de râs faţă de toată România. Din cauza ta, toţi duşmanii lui sărbătoresc. Se vede că nu îl iubeşti deloc”, a scris cineva.

”Dacă chiar o bate, o bate pentru că e o răsfăţată needucată şi nu mai au cum să o controleze. Se vedea după cum a vorbit cu presa că are o mare satisfacţie că acum toată ţara îl crede pe tatăl ei un monstru. Mama ei încerca să o atenţioneze, dar ea nu asculta de nimeni”, i-a scris o altă persoană.
 
Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta a fost filmată când implora după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă. În cele din urmă, tatăl şi fiica au ajuns la secţia de poliţie.

 

Motivul pentru care Cristian Boureanu și-a bătut fiica în stradă, de față cu toată lumea

”Ioana are tupeu pentru că nu a fost bătută niciodată!”

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, locuiește cu Ioana de aproape doi ani, timp în care au devenit destul de apropiate, sare în apărearea omului de afaceri declarând că scena provocată de Ioana este doar un teatru adolescentin.

 

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close