Antena 3 CNN Life Cea mai bună supă de pui, care se face din doar cinci ingrediente. Este rețeta secretă a unei cunoscute bucătărese

Cea mai bună supă de pui, care se face din doar cinci ingrediente. Este rețeta secretă a unei cunoscute bucătărese

Vara este indicat să ne hidratăm cât mai mult iar supele ar trebui să facă parte din meniul nostru zilnic. Cu numai cinci ingrediente poți prepara o supă de pui delicioasă pentru întreaga familie, care este gata în numai o oră. 

Cea mai bună supă de pui, care se face din doar cinci ingrediente. Este rețeta secretă a unei cunoscute bucătărese
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    15 Iul 2020   •   16:27

Rețeta a fost creată de bucătăreasa Martha Stewart, cunoscută în întrega lume pentru rețetele delicioase și extrem de sănătoase. Poate fi făcută chiar și de un începător și nu necesită mult timp petrecut în bucătărie. Are numai 378 de calorii și este numai bună dacă urmați o dietă slabă în calorii sau fără carbohidrați. Atenție! Nu trebuie să folosiți ulei. 

Ingrediente 

- un pui mediu întreg, tăiat în bucățele (inclusiv spatele)
- 4 cepe albe medii, tăiate subțiri
- 4 căței de usturoi zdrobiți
- 6 morcovi medii tăiați rondele
- 2 tulpini de țelină, tăiate în bucăți micii

Metoda de preparare

1. Puneți puiul la fiert într-o oală, în opt căni de apă și adăugați o linguriță de sare. Cu ajutorul unei palete de bucătărie, curățați spuma de deasupra lăsată de pui. 
2. Când începe să fiarbă, adăugați cepele, țelina și usturoiul. Faceți focul mai mic și acoperiți parțial cu un capac. Lăsați la fiert 30 de minute 
3. Scoateți pieptul de pui din supă și puneți-l într-o farfurie. Adăugați morcovii și mai lăsați la fiert 30 de minite. 
4. Scoateți restul puiului. Aruncați spatele puiului și aripile sau pune-le deoparte, pentru alt preparat. Tăiați restul puiului în bucățele
5. Adăugați cantitatea de pui dorită în supă. Dacă vă mai rămâne din puiul fiert, folosiți-l pentru alt preparat. 

Secretul rețetei este să nu folosești ulei. Puiul este destul de gras și dă o aromă minunată supei. Uleiul poate altera gustul și mărește considerabil numărul de calorii al preparatului. Această rețetă este ideală pentru persoanele cu un colesterol ridicat sau pentru cele aflate la dietă. 

Dacă aveți o rețetă pe care doriți să o vedeți publicată pe site-ul www.antena3.ro, vă rugăm să o trimiteți la adresa de email [email protected] iar noi o vom publica. 

×
Subiecte în articol: reteta supa de pui
Parteneri
Trei zile cu trei anotimpuri în România. Temperaturile scad drastic
x close