Antena 3 CNN Life Astrologul Cristina Demetrescu, despre ciclon şi fenomenele extreme: "Au legătură cu eclipsele. Lucrurile sunt în mişcare"

Astrologul Cristina Demetrescu, despre ciclon şi fenomenele extreme: "Au legătură cu eclipsele. Lucrurile sunt în mişcare"

Ploi torenţiale, cod roşu de vijelii, ninsoare la munte şi ciclon în România - toate acestea ar fi urmarea unor fenomene astronomice care au avut loc curând, sunt de părere astrologii.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre ciclon şi fenomenele extreme: "Au legătură cu eclipsele. Lucrurile sunt în mişcare"
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2021   •   15:11

Mai exact, toate aceste fenomene meteorologice extreme s-ar fi produs în urma celor două eclipse care au avut loc în mai şi iunie, a spus astrologul Cristina Demetrescu, vineri, la Antena 3.

"Aceste ploi din ultimele zile şi toate aceste fenomene meteo au legătură mereu cu eclipsele şi cu faptul că noi am avut două eclipse la sfârşit de mai şi început de iunie. 

Demetrescu: Aceste ploi şi fenomene meteo au legătură că noi am avut două eclipse la sfârşit de mai şi început de iunie

Este în general o vreme ploioasă, dar odată cu trecerea fenomenelor eclipselor, vremea se va îndrepta.

(...) Lucrurile sunt în mişcare, aşteptăm şi puţin mai multă căldură, dar e posibil să fie şi arşiţă", a explicat astrologul Cristina Demetrescu, vineri, la Antena 3.

Ciclonul a lovit primele localități din România

România este lovită, vineri, de ciclon. A plouat năprasnic în localitățile Fântânele, Dorobanțu şi Cogealac din Constanța, precum şi în mai multe zone din Tulcea.

Meteorologii anunță că vântul va bate şi cu 90 de kilometri pe oră, iar minivacanţa de Rusalii a românilor aflați pe litoral este distrusă.

Ciclonul s-a format iniţial în Marea Mediterană, iar apoi şi-a făcut apariţia în Marea Neagră.

Mercur retrograd, Cristina Demetrescu predicţii pentru zodii: "Urmează multă patimă şi blocaje, lucrurile se schimbă"

Sunt tensiuni pe cer, Marte este în Leu, Mercur este retrograd şi urmează schimbări importante pentru mai multe zodii, spun astrologii.

Cristina Demetrescu a spus vineri, la Antena 3, ce se va întâmpla în următoarea perioadă pentru din punct de vedere astral pentru mai mulţi nativi, având în vedere că Marte este în Leu şi Mercur retrograd.

"Ce aduce Marte în Leu? Aduce foarte multă pasiune, este năbădăios şi pentru relaţii, şi pentru iubire, dar aduce foarte multă energie şi tocmai pentru că Marte intră în tensiune cu planete grele care în iunie sunt într-o matrice destul de puternică, perfectă", a spus Demetrescu.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Demetrescu eclipse ciclon ploi
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close