Antena 3 CNN Life Dani Mocanu sfidează din nou! ”Moș Nicolae, arestează-mă tu, că Poliția nu poate!”

Dani Mocanu sfidează din nou! ”Moș Nicolae, arestează-mă tu, că Poliția nu poate!”

Manelistul a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de o căprioară, cu mesajul: ”Moș Nicolae, te rog frumos arestează-mă tu... că Poliția nu poate!”, iar pe TikTok, un mesaj similar.

Dani Mocanu sfidează din nou! ”Moș Nicolae, arestează-mă tu, că Poliția nu poate!”
Sursa foto: Facebook / Dani Mocanu
de Laura Dinu    |    06 Dec 2020   •   10:45

”Am și eu o dorință din tot sufletul meu, pentru tine, Moș Nicolae! Arestează-mă tu, fiindcă Poliția nu poate!”, spune Dani Mocanu pe TikTok. 

Imaginile au fost postate sâmbătă seara. În urma apariției acestora în spațiul public, oamenii legii au declarat că urmează să fie verificate. 

Dosar penal pentru cântărețul de manele Dani Mocanu, după ce a filmat un videoclip în care apare un leu rănit și subnutrit

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, polițiștii din Argeș au anunțat deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a stârnit un val de reacții negative și critici în mediul online, după ce a filmat clipul în care animalul este vizibil rănit și slăbit.

Potrivit unor surse Antena 3, este foarte probabil ca dosarul penal deschis pe numele manelistului să fie clasat. 

Totuși, este posibil ca Dani Mocanu să fie trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat. După ce i-a fost ridicat permisul, manelistul a contestat măsura, aceasta nu s-a judecat, însă Dani Mocanu a continuat să circule pe drumurile publice. 

Polițiștii din Ștefănești, Argeș, localitatea de domiciliu a manelistului, au formulat pe numele manelistului o propunere de trimitere în judecată către Parchet, pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat.

 Dani Mocanu mai este cercetat într-un dosar DIICOT pentru trafic de persoane.

Videoclipul „STOP România” are peste 4 milioane de vizualizări și se află pe primul loc în trending.

Cântăreţul a declarat că nu a făcut ceva ilegal, că nu se teme de poliție și că a vrut doar să le ofere fanilor ceva ce n-au mai văzut vreodată. 

Leul lui Dani Mocanu a fost găsit şi dus la Grădina Zoologică

La câteva zile, leul rănit din videoclipul lui Dani Mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au căutat asiduu. Animalul a fost dus la grădina zoologică din Târgoviște.

 

 

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu caprioara
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close