Antena 3 CNN Actualitate Dosar penal pentru cântărețul de manele Dani Mocanu, după ce a filmat un videoclip în care apare un leu rănit și subnutrit

Dosar penal pentru cântărețul de manele Dani Mocanu, după ce a filmat un videoclip în care apare un leu rănit și subnutrit

Polițiștii din Argeș au anunțat deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

Dosar penal pentru cântărețul de manele Dani Mocanu, după ce a filmat un videoclip în care apare un leu rănit și subnutrit
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2020   •   18:45

Cântărețul de manele Dani Mocanu a stârnit un val de reacții negative și critici în mediul online, după ce a filmat un videoclip în care apare un leu vizibil rănit și slăbit.

Videoclipul „STOP România” are peste 4 milioane de vizualizări și se află pe primul loc în trending.

Cântăreţul a declarat că nu a făcut ceva ilegal, că nu se teme de poliție și că a vrut doar să le ofere fanilor ceva ce n-au mai văzut vreodată. Scandalul iscat a ajuns până la Guvern.

Secretarul general Antonel Tănase a anunţat că va depune plângere penală în acest caz şi va discuta şi cu ministrul de Interne despre situaţie. 

Între timp, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat videoclipul în care apare leul rănit și subnutrit.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite IPJ Argeș.

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu leu ranit videoclip
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close