Antena 3 CNN Life DIETĂ. Acestea sunt alimentele pe care le putem mânca la orice oră fără să ne îngrășăm

DIETĂ. Acestea sunt alimentele pe care le putem mânca la orice oră fără să ne îngrășăm

DIETĂ. Acestea sunt alimentele pe care le putem mânca la orice oră fără să ne îngrășăm
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Oct 2019   •   10:30

DIETĂ. Secretul unui siluete de invidiat constă în alimente saţioase, care nu îngraşă. Astfel, organismul îşi primeşte cantitatea de nutrienţi şi vitamine de care are nevoie, dar nu ajunge să-şi “depoziteze rezerve de energie”.

DIETĂ Năut

Studiile arată că prin introducerea năutului sau a boabelor de fasole în alimentaţie avem tendinţa de a mânca mai puţin, datorită proteinelor care ne dau senzaţia de saţietate. De asemenea, năutul ne scade şi poftă de a consumă chipsuri, popcorn sau alte gustări nesănătoase. Aşa că, poţi consumă cu încredere o porţie de humus, chiar şi seara când te ia foamea, scrie doctorulzilei.ro.

DIETĂ Avocado

Lăsând la o parte faptul că este delicios, avocado este o adevărată sursă de grăsimi bune. Mai mult, avocado este recunoscut pentru faptul că încetineşte viteza cu care se goleşte stomacul, menţinând astfel senzaţia de saţietate o perioadă mai lungă.

DIETĂ Mere

Merele sunt printre puţinele fructe care conţin pectină, substanţă care încetineşte în mod natural digestia şi care ne face să ne simţim sătui. Poţi să înlocuieşti o parte din cină cu două mere. Astfel, vei consumă mai puţine calorii, dar nu vei mai avea senzaţia că îţi este foame.

DIETĂ Sursa ele.ro.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close