Antena 3 CNN Life DIETA Ankis. Cum poți slăbi șase kilograme cu stomacul plin

DIETA Ankis. Cum poți slăbi șase kilograme cu stomacul plin

DIETA Ankis. Cum poți slăbi șase kilograme cu stomacul plin
Sursa foto: foto: Pixabay.com
17 Sep 2019   •   13:24

DIETA  Dieta Atkins este ideală pentru cei care vor să se bucure de o mâncare bună, dar în acelaşi timp pun preţ şi pe sănătate şi felul cum arată. Această dietă este un regim alimentar ce presupune scăderea nivelului de carbohidraţi din alimentaţie şi mărirea consumului de proteine şi grăsimi.

DIETA De-a lungul timpului, din cauza cantităţii mari de proteine pe care se bazează, dieta Atkins a stârnit controverse. Dar studiile de specialitate au demonstrat că ea nu reprezintă niciun risc pentru persoanele care nu suferă de afecţiuni medicale grave ale rinichilor sau ficatului, ori de diabet.

DIETA Dieta Atkins este un regim alimentar prin care se urmăreşte menţinerea unui nivel constant de zahăr în sânge reducând astfel poftele pentru anumite alimente şi scăderea în greutate prin arderea depozitelor de grăsime. 

DIETA Dieta Atkins se desfăşoară în patru etape pe care le vom prezenta în continuare în detaliu, iar în prima etapă, cea mai agresivă, corpul poate pierde în greutate până la 6 kilograme în funcţie de constituţia fiecărui individ în parte. De asemenea cele patru etape sunt stabilite în aşa fel încât să se obţină rezultate sigure, pe termen lung.

DIETA Continuarea pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close