Antena 3 CNN Life DIETA care-ți schimbă metabolismul în 14 zile. Formula secretă a nutriționiștilor americani

DIETA care-ți schimbă metabolismul în 14 zile. Formula secretă a nutriționiștilor americani

Dieta care face minuni în doar 14 zile! Este provocarea care-ți poate transforma corpul până de sărbători. Iată cum poți avea în 14 zile un corp mai suplu și o piele mai fermă. Metoda sigură și fără contraindicații pentru a arăta senzațional de sărbători.

DIETA care-ți schimbă metabolismul în 14 zile. Formula secretă a nutriționiștilor americani
09 Dec 2019   •   10:23

DIETA Dieta care face minuni în doar 14 zile! Este provocarea care-ți poate transforma corpul până de sărbători. Iată cum poți avea în 14 zile un corp mai suplu și o piele mai fermă. Metoda sigură și fără contraindicații pentru a arăta senzațional de sărbători.

DIETA Alimentația ta va trebui să se axeze pe legume și fructe, și anume următoarele: sparanghel, sfeclă roșie, broccoli, țelină, varză, ardei iute, cicoare, usturoi, salată verde, castravete, fasole verde, ridiche, gulie, mere, afine, limetă, lămâie, ananas, piersică, roșie, căpșuni, zmeură, pepene roșu, merișoare, mango, portocale, scrie doctorulzilei.ro.

DIETA O dată la două zile, se introduc și proteinele animale, și anume: piept de pui la grătar, organe de pasăre la grătar, mușchi de carne roșie sau pește la grătar, de orice fel.

DIETA În zilele în care nu se consumă carne, se adaugă la meniul de alimente permise avocado și fructe oleaginoase: nuci, caju, nuci de Brazilia, alune de pădure.

DIETA Când ții dieta aceasta, se beau cel puțin doi litri pe zi de apă și se face un minim de mișcare susținută, timp de 30 de minute de luni până vineri, pauză sâmbăta și duminica. Însă cel mai importantă este renunțarea completă la zahăr. Acceptă provocarea pentru a avea o siluetă armonioasă de Sărbători.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close