Antena 3 CNN Life DIETĂ. Cum să slăbești ușor în timp ce dormi. Trucurile la care nu te-ai gândit niciodată

DIETĂ. Cum să slăbești ușor în timp ce dormi. Trucurile la care nu te-ai gândit niciodată

DIETĂ. Cum să slăbești ușor în timp ce dormi. Trucurile la care nu te-ai gândit niciodată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Mar 2019   •   11:20

DIETĂ. Există, însă, o serie de trucuri care te ajută să pierzi kilogramele în plus în timp ce dormi. Sunt la îndemâna tuturor, doar că multe dintre noi nu știu că gesturi atât de banale pot face minuni. Iată, așadar, cum să slăbești în timp ce dormi.

DIETĂ. În primul rând, alimentele foarte sărate consumate înainte de culcare nu se digeră cu ușurință în timpul somnului, provocând balonări la trezire.

DIETĂ. În plus, după cum cu siguranță știi, consumul de sare determină retenția de apă care favorizează creșterea în greutate. În consecință, ca să slăbești în timp ce dormi, la cină  optează pentru mâncăruri pe bază de legume, în special supe. Acestea asigură o digestie ușoară în timpul somnului și favorizează și pierderea kilogramelor în exces.

DIETĂ. O cercetatare a urmărit cazul persoanelor care dormeau în camere unde temperatura nu depășea 17 grade C şi, respectiv, unde temperatura ajungea la 24 grade C. S-a demonstrat că cei care dormeau la temperaturi scăzute ardeau cu 7% mai multe calorii decât cei care dormeau în încăperi unde temperatura ajungea la 24 grade C.

DIETĂ. Explicaţia este că atunci când organismul se regăseşte într-un spaţiu răcoros, este favorizată termogeneza, capacitatea organismului de a produce căldură, proces care implică arderea caloriilor şi a grăsimilor.

Sursa: avantaje.ro.

×
Subiecte în articol: dieta dormit trucuri
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close