Antena 3 CNN Life DIETĂ. Cura de slăbire care te menține suplă vreme de trei ani. Slăbești chiar și nouă kilograme în două săptămâni

DIETĂ. Cura de slăbire care te menține suplă vreme de trei ani. Slăbești chiar și nouă kilograme în două săptămâni

DIETĂ. Cura de slăbire care te menține suplă vreme de trei ani. Slăbești chiar și nouă kilograme în două săptămâni
24 Oct 2019   •   23:32

DIETĂ. Scapi pana la 9 kilograme în doar două săptămâni dacă urmezi ca la carte dieta ce poartă numele fizicianului german Max Planck.

DIETĂ Deși denumirea e celebră, dieta nu a fost elaborată nici de câștigătorul premiului Nobel, nici de institutul ce-i poartă numele. Cel care a elaborat acest plan de slăbit rămâne anonim, dar succesul obținut în urma dietei a făcut ca aceasta să se transmită din vorbă în vorbă și să ajungă faimoasă în întreaga lume. Dieta promite că, dacă respecți cu strictețe regulile, timp de trei ani nu vei mai adăuga un gram, ca rezultat al transformărilor benefice asupra metabolismului.

DIETĂ Principiile dietei

DIETĂ Dieta include un meniu pe care trebuie să îl urmezi timp de șapte zile și pe care să-l repeți pe parcursul următoarei săptămâni. În total, vor fi 14 zile. Pentru rezultate optime, nu ai voie să înlocuiești alimentele. După terminarea dietei, poți reveni la alimentația obișnuită.

DIETĂ Mic dejun ușor

În ziua întâi, prima masă a zilei include doar cafea. Ai voie să bei câtă poftești, dar nu îți sunt permise laptele sau zahărul ori alte tipuri de îndulcitori. Și a doua zi dimineață, a treia și a patra poți savura câtă cafea vrei! De această dată, lângă cafea ai voie să adaugi pâine. În ziua a cincea, micul dejun cuprinde cafea, dar de această dată acompaniată de morcovi și lămâie. În ziua a șasea, începi dimineața cu o cafea neagră și o chiflă, iar ultima zi a săptămânii include ceai cu zeamă de lămâie. Se spune că în spatele cafelei de la micul dejun este tocmai cafeina, ce ajută la accelerarea metabolismului și determină astfel arderi intense și pierderea în greutate, scrie femeia.ro.

×
Subiecte în articol: dieta dieta kilograme
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close