Antena 3 CNN Life DIETĂ. Factorii care îți sabotează dieta. Care sunt cele mai comune capcane

DIETĂ. Factorii care îți sabotează dieta. Care sunt cele mai comune capcane

DIETĂ. Factorii care îți sabotează dieta. Care sunt cele mai comune capcane
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Feb 2019   •   21:59

DIETĂ. Ți-ai propus să slăbești, dar dieta n-a dat niciun rezultat, de mai bine de o lună.  Cel mai probabil faci una dintre acele greșelile comune în materie de diete. Nutriționistul Sarah Schenker ne explică cum să evităm capcanele:

DIETĂ. Mănânci nuci că gustări. Cercetările au relevant că nucile mențin senzația de sățietate mai mult decât biscuiții și sunt bogate în fibre. Însă de asemenea sunt pline de grăsimi săturate. Ar trebui să mănânci o nuca, maxim două pe zi, nu un sac, spune Dr. Schenker. 

DIETĂ. Consumi multe fructe. Chiar dacă sunt sănătoase, fructele nu te ajută să scazi în greutate. Cercetările arată că zaharurile din fructe (fructoza) nu semnalează corpului aceeași senzație de sățietate că zahărul comun, ceea ce înseamnă că rar te poți satură cu fructe. 

DIETĂ. Bei băuturi cu multe calorii. Dacă bei capucino și multe ceaiuri că să-ți potoleșți stomacul flamand, ar trebui să știi cu un capucino are 120 de calorii și 8 grame de grăsime, iar “stropul” de lapte din opt căni de ceai echivalează cu 400 de calorii, potrivit sanatate.bzi.ro.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close