Antena 3 CNN Life DIETĂ. Iată cum poți da jos patru kilograme în trei zile

DIETĂ. Iată cum poți da jos patru kilograme în trei zile

DIETĂ. Deşi specialiştii nu o recomandă, există o dietă care vă poate scăpa de 4 kilograme în 3 zile. Medicii evită să o reecomande deoarece presupune pierderea unui număr mare de kilograme în timp scurt, kilograme care pot fi recâştigate foarte uşor după încetarea dietei.

DIETĂ. Iată cum poți da jos patru kilograme în trei zile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Ian 2020   •   08:50

DIETĂ. Există mai multe variante și denumiri ale dietei de 3 zile (Dieta Armatei, Dieta Clinicii Cleveland etc.) și nicio instituție medicală nu-și asumă responsabilitatea creării ei și nici nu o recomandă, deoarece pierderea rapidă a kilogramelor nu face decât să ducă la recâștigarea lor.

DIETĂ.  În prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul și de a crea condițiile necesare pentru pierderea în greutate.

DIETĂ.  Mic dejun: cafea neagră sau ceai negru, ½ grepfrut și o felie de pâine prăjită unsă cu o linguriță de unt de arahide (poți înlocui grepfrutul cu suc natural).

DIETĂ.  Prânz: 1 felie de pâine prăjită, ½ ceașcă de ton, ceai negru sau cafea neagră (trebuie să înlocuiești zahărul cu îndulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).

DIETĂ.  Cină: 1 cană de fasole verde, 1 ceașcă de înghețată de vanilie, 1 porție de morcovi și 100 grame carne slabă (înghețată trebuie să fie cu puține calorii, iar morcovii pot fi înlocuiți cu sfeclă).

DIETĂ.  Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close