Antena 3 CNN Life DIETĂ. Metoda Perricone: mai tânără cu 4 ani şi mai slabă cu 8 kilograme

DIETĂ. Metoda Perricone: mai tânără cu 4 ani şi mai slabă cu 8 kilograme

DIETĂ. Metoda Perricone: mai tânără cu 4 ani şi mai slabă cu 8 kilograme
29 Mar 2019   •   23:39

DIETĂ. Dieta Perricone este ideală pentru reviograrea organismului prin reducerea kilogramelor şi îmbunătăţirea aspectului pielii. 

Medicul dermatolog şi nutriţionist Nicholas Perricone, cel care a lansat această dietă, afirmă că dieta se adresează în primul rând femeilor, deoarece are şi un efect anti-aging.

DIETĂ. El este de părere că radicalii liberi prezenţi în corpul nostru provoacă îmbătrânirea prematură, care, găsiţi în cantităţi normale, ajută corpul să lupte împotriva infecţiilor. Pe de altă parte, un număr crescut de radicali liberi din organism poate duce la un sistem imunitar slăbit şi la apariţia ridurilor. 

Dieta Perricone de 3 zile: 

DIETĂ. Legumele, fructele şi fructele de pădure trebuie să facă parte din dietă. Cele mai indicate fructe sunt murele, zmeura şi pepenele galben. Pentru salate se aleg roşiile, castraveţii, ardei gras, salata verde, sparanghel, broccoli.

Alimentele recomandate care au un conţinut semnificativ de grăsimi sunt: uleiul de măsline şi uleiul de ficat de cod. Carnea de somon este recomandată de asemenea pentru că este foarte sănătoasă. 

DIETĂ. Totodată, apa plată este indispensabilă dietei, ea ajută la hidratarea corpului, trebuie să se bea minim 1,5 litri de apă pe zi. De asemenea se bea şi ceai verde care ajută la scăderea în greutate.

Această dietă este bogată în antioxidanţi, ceea ce este important pentru combaterea radicalilor liberi şi pevenirea îmbătrânirii premature a organismului.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro.
 

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close