Antena 3 CNN Life Dieta Nutritarian. Așa slăbeşti şi îţi prelungeşti viaţa

Dieta Nutritarian. Așa slăbeşti şi îţi prelungeşti viaţa

Dieta Nutritarian. Așa slăbeşti şi îţi prelungeşti viaţa
Sursa foto: Pixabay
15 Aug 2018   •   23:01

Dieta Nutritarian a fost concepută pentru a ne ajuta să pierdem în greutate, iar asta în timp ce prevenim bolile de inimă, diabetul zaharat, unele forme de cancer şi chiar bolile autoimune. Limitând alimentele de origine animală, dar venind cu o serie de nutrienţi din vegetale, această dietă te provoacă să îţi restartezi gusturile şi să descoperi savoarea alimentelor proaspete. Perfectă pentru perioada verii, o poţi adapta la stilul tău de viaţă şi pe mai departe.

Umple castronul cu salată şi adaugă o serie de super-alimente, cu conţinut nutriţional dens, iar bolile şi kilogramele în plus vor fi ţinute la distanţă. Antrenează-ţi papilele gustative pentru a savura cât mai multe alimente naturale şi sănătoase, iar în scurt timp vei atinge şi greutatea ideală.

Dieta Nutritarian a fost concepută de Dr. Joel Fuhrman, medic de familie si preşedinte al Fundaţiei de Cercetări în Nutriţie din SUA, care a scris nu mai puţin de şase cărţi despre acest concept. Dr. Fuhrman a alcătuit un întreg program, ca urmare a peste două decenii de cercetare privind alimentaţia şi dietele cele mai eficiente pentru promovarea sănătăţii şi a longevităţii.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: dieta slabire viaţa
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close