Antena 3 CNN Life Dr. Mihaela Bilic: ”Nu există medicamente miraculoase pentru slăbit”

Dr. Mihaela Bilic: ”Nu există medicamente miraculoase pentru slăbit”

Medicul Mihaela Bilic susține că nu există medicamente miraculoase pentru slăbit. ”Fac apel la voi să nu vă cheltuiți banii pe astfel de prostii”, a spus ea.

Dr. Mihaela Bilic: ”Nu există medicamente miraculoase pentru slăbit”
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2020   •   12:35

Nu vă lăsați păcăliți!!

Am înțeles că din nou circulă pe internet produse de slăbit miraculoase care se vând în numele meu. Nu am nicio legătură cu aceste produse, este doar o șarlatanie nerușinată construită pe imaginea mea. Pe ei este greu să-i opresc, însă fac apel la voi să nu vă cheltuiți banii pe astfel de prostii.

Nu există medicamente miraculoase pentru slăbit și dacă vor exista, promit să vă informez. Insă pentru tot ce se vinde pe internet si nu există în farmacii, fiți vigilenți, sunt șanse mari să fie escrocherie”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Fructul zemos de sezon care te scapă de griji și de kilogramele în plus. Anunțul făcut de Mihaela Bilic

”Vinete, grase si zemoase, prunele au invadat pietele. Pana se coc strugurii putem sa ne folosim de ele pe post de aliment revigorant si detoxifiant. In prune gasim multe minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier) si fitonutrienti cu actiune tonica pentru organism.

Continutul mare de fibre (celuloza si pectina) le confera proprietati laxative iar faptul ca sunt alcaline le face usor de tolerat chiar si de cei cu sensibilitate digestiva”, spune Mihaela Bilic.

×
Subiecte în articol: mihaela bilic medicamente slabit
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close