Antena 3 CNN Life Dr. Monica Pop, veste cruntă: O boală complexă cu atâtea tipuri de simptome e foarte greu de "vaccinat". E adevărat, nu prea e timp!

Dr. Monica Pop, veste cruntă: O boală complexă cu atâtea tipuri de simptome e foarte greu de "vaccinat". E adevărat, nu prea e timp!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, nu este împotriva vaccinării, însă spune că nu crede într-un un vaccin contra coronavirusului care va fi creat în numai câteva luni.

Dr. Monica Pop, veste cruntă: O boală complexă cu atâtea tipuri de simptome e foarte greu de "vaccinat". E adevărat, nu prea e timp!
de Milena Niță    |    10 Sep 2020   •   15:58

Renumitul medic asigură că vaccinurile au salvat de-a lungul timpului planeta, motiv pentru care, spune prof. dr. Monica Pop, un astfel de tratament trebuie să treacă "proba timpului". 

Totuşi, doctoriţa recunoaşte că "nu prea e timp", iar România se confruntă zi de zi cu peste 1.000 de noi cazuri de infectări cu coronavirus.

"Recomandări ca medic:

Monica Pop: Vaccinurile au salvat planeta! Clar!!!!!! Dar, un vaccin trebuie să treacă proba timpului

Vaccinurile clasice contra bolilor letale sau cu sechele, da! Dar nu cred într-un vaccin creat în câteva luni! Cum ştim ce efecte pot să apară în timp?!!

Obligatoriu nu, în niciun caz!

Vaccinurile au salvat planeta! Clar!!!!!! Dar, un vaccin trebuie să treacă proba timpului, nu câteva luni! Altfel cum se poate ști dacă nu are efecte secundare grave în timp?! Toate vaccinurile știute au fost create şi omologate după ani de cercetare şi urmărirea efectului.

Nu scopul comercial a fost motivul (!!!) omologării. Vaccinurile au salvat sute de milioane de vieţi de multe boli grave, eradicate cu ajutorul lor, dar e vorba de cele clasice, îndelung experimentate. Se ştie despre ele că au riscuri mici, sunt rare, efecte secundare puţine, care se pot trata, iar beneficiile sunt de mii de ori mai mari!

Dr. Monica Pop: E adevărat, nu prea e timp!

Dar, de la un vaccin făcut într-un timp atât de scurt, nu ştim la ce ne putem aștepta în timp! Când, ca timp, au fost puse în balanță beneficiul cu riscurile?! Pentru ca scopul principal să fie salvarea vieţii oamenilor, şi nu altul! 

Cine garantează că peste ani nu poate să apară altceva, grav, la un vaccinat anti-COVID cu un vaccin creat contra cronometru, fără nicio probă a timpului?! E adevărat, nu prea e timp! Dar asta nu poate scuza potenţialele efecte!

O boală complexă cu atâtea tipuri de simptome e foarte greu de "vaccinat"!", a scris medicul Monica Pop, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Prima tranşă de vaccin anticoronavirus, în decembrie în România

Prima tranşă de vaccinuri anticoronavirus ar putea ajunge la noi în ţară la sfârşitul acestui an, mai exact în luna decembrie, a anunţat, miercuri seară, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Oficialul a precizat că procesul de producere a vaccinului nu se va opri, iar atunci când vor primele doze în România, prioritate vor avea persoanele cu vârstă înaintată, cu comorbidități, dar și personalul din sectorul sanitar și din învățământ.

×
Subiecte în articol: Monica Pop vaccin coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close