Antena 3 CNN Life Cristian Boureanu primește o nouă lovitură! Fiica lui a fost filmată intrând la INML

Cristian Boureanu primește o nouă lovitură! Fiica lui a fost filmată intrând la INML

Cristian Boureanu primește o nouă lovitură! Fiica lui a fost filmată intrând la INML
Sursa foto: Foto: Cristian Boureanu/Facebook
14 Sep 2016   •   16:06

Fiica lui Cristian Boureanu și mama acesteia au fost filmate intrând la Institutul Naţional de Medicină Legală, cel mai probabil pentru scoaterea unui certificat. Potrivit informațiilor dezvăluite la 100 de minute, de la Antena 3, fiica lui Boureanu nici nu a mers astăzi la şcoală.

Ioana a fost surprinsă în timp ce intra la Institutul de Medicină Legală, având câteva foi în mână. Aceasta părea foarte relaxată, având în vedere scandalul imens în care a fost implicată.

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta în vârstă de 16 ani a fost filmată când implora după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă. În cele din urmă, tatăl şi fiica au ajuns la secţia de poliţie.

Motivul pentru care Cristian Boureanu și-a bătut fiica în stradă, de față cu toată lumea

”Ioana are tupeu pentru că nu a fost bătută niciodată!”

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, locuiește cu Ioana de aproape doi ani, timp în care au devenit destul de apropiate, sare în apărearea omului de afaceri declarând că scena provocată de Ioana este doar un teatru adolescentin.

În urma acestui incident, Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. Cercetările se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. De asemenea, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu 100 de minute
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close