Antena 3 CNN Life Incredibil! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru și ce job înfricoșător a avut în Republica Moldova

Incredibil! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru și ce job înfricoșător a avut în Republica Moldova

Lidia Fecioru este în prezent unul dintre cei mai renumiți parapsihologi de la noi din țară și un energobioterapeut de renume. În plus, și emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, unde este invitat permanent, alături de numerologul Mihai Voropchievici, i-a adus multă notorietate.

Incredibil! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru și ce job înfricoșător a avut în Republica Moldova
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    09 Iul 2020   •   19:20

Lidia Fecioru s-a mutat în România în 1991 și și-a clădit pas cu pas ascensiunea. Puțini români știu însă ce studii a urmat și cu ce s-a ocupat Lidia Fecioru înainte să devină celebră. Ei bine, în Republica Moldova, Lidia Fecioru a urmat Facultatea de Medicină, din Chișinău, iar apoi s-a angajat ca medic legist.

A lucrat o perioadă la departamentul de crimă organizată, până când a avut o revelație. Și-a dat seama că are un har, așa că a plecat la Moscova unde s-a înscris la Facultatea de Parapsihologie. Acolo a avut profesori de renume: Albert Ignatenko și Evghenia Davitaşvili "Djuna".

Lidia Fecioru știa cursurile înainte să-i fie predate: "Am mai trăit trei vieți!"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit că în timpul facultății a avut mereu senzația că știe deja ce voiau profesorii să o învețe. “Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit Lidia Fecioru.

Astăzi Lidia Fecioru are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă.. În plus își dedică suficient timp și emisiunii pe care o are cu Cătălina Porumbel și numerologul Mihai Voropchievici, o emisiune aflată încă de la debut în preferințele telespectatorilor.

×
Subiecte în articol: studii Lidia Fecioru
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close