Antena 3 CNN Life Logodna miliardarului de 92 de ani, Rupert Murdoch, cu Ann Lesley Smith, a fost anulată după doar două săptămâni

Logodna miliardarului de 92 de ani, Rupert Murdoch, cu Ann Lesley Smith, a fost anulată după doar două săptămâni

Miliardarul american Rupert Murdoch, preşedintele Fox Corporation, a pus rupt brusc logodna cu iubita sa, Ann Lesley Smith, după doar două săptămâni, potrivit unor surse apropiate mogulului media.

Logodna miliardarului de 92 de ani, Rupert Murdoch, cu Ann Lesley Smith, a fost anulată după doar două săptămâni
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    05 Apr 2023   •   10:08

Revista Vanity Fair anunțase, în luna martie, logodna mogulului media, Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, cu Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani, care a lucrat în poliție. 

Nunta urma să aibă loc în această vară, la mai puțin de un an după ce Murdoch a finalizat divorțul de cea de-a patra soție a sa, modelul Jerry Hall. 

La sfârșitul lunii martie, Murdoch a anunțat logodna într-un interviu acordat publicației The New York Post. 

"Am fost foarte emoționat. Îmi era teamă să mă îndrăgostesc, dar știam că aceasta va fi ultima. Ar fi bine să fie. Sunt fericit", a mărturisit acesta.

Citește și: Rupert Murdoch, omul pe care Joe Biden l-a desemnat "cel mai periculos din lume"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Și logodnica lui, Ann Smith, și-a exprimat sentimentele pentru The New York Post. 

ȚSunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost un om de afaceri. A lucrat pentru ziare locale, a dezvoltat posturi de radio și televiziune și a ajutat la promovarea Univision. Așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri", a precizat femeia.

Cei doi s-au logodit de Ziua Sfântului Patrick, Murdoch menționând că a ales data pentru că el este pe "sfert irlandez". 

Surse apropiate lui Murdoch ar fi declarat pentru Vanity Fair că, deși nu este cunoscut motivul despărțirii, mogulul media ar fi fost deranjat de opiniile evanghelice ale lui Smith. 

Murdoch a fost căsătorit anterior cu Hall, Wendi Murdoch, Anna Murdoch Mann și Patricia Booker. Miliardarul are șase copii. 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close