Antena 3 CNN Life Mara Bănică a reușit să slăbească 15 kilograme în două luni. Dieta pe care a ținut-o jurnalista

Mara Bănică a reușit să slăbească 15 kilograme în două luni. Dieta pe care a ținut-o jurnalista

Mara Bănică a reușit să slăbească 15 kilograme în două luni. Dieta pe care a ținut-o jurnalista
Sursa foto: Pixabay
13 Iul 2018   •   12:54

Mara Bănică a decis că trebuie să facă o schimbare în regimul său de viață. Vedeta a urmat o dietă cu ajutorul căreia a reușit să slăbească 15 kilograme în doar două luni, schimbarea fiind mai mult decât vizibilă.

Mara Bănică a reușit să își transforme silueta și să scape de kilogramele în plus, dar pentru că și-a dorit să ajungă la o anumită greutate, vedeta a încercat să își depășească limitele, lucru care i-a cauzat probleme de sănătate.


“În prima săptămână mânânci cât poți brânză cottage și legume crude, anumite legume. Am acceptat 62 de kilograme, 64, dar am ajuns la 69,8 și deja îmi cumpăram haine măsura L, la o înălțime de 1,63, deci aveam mult. În prima săptămână când m-am apucat de dietă mi-a fost foarte rău, eram foarte moleșită, nu mai aveam chef de nimic. În a doua săptămână mănânci carne, în a treia săptămână le combini. La mine a dat rezultate. Dieta durează nouă săptămâni. Problema e că eu am reluat-o. Apucându-mă și de sală am exagerat și am căzut în casă. M-a găsit copilul.”, a spus Mara Bănică, în emisiunea “Xtra Night Show”.

Pentru a-și menține silueta, Mara Bănică are grijă în continuare la alimentație, aceasta renunțând la alimentele cu multe calorii pe care obișnuia să le consume în trecut, schimbându-și total stilul de viață.

×
Subiecte în articol: mara banica dieta kilograme in plus vedeta
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close