Antena 3 CNN Life Meghan Markle și Prințul Harry vor fi din nou părinți! Cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi din nou părinți! Cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil

Ducele și ducesa de Sussex așteaptă al doilea copil al cuplului, conform unui purtător de cuvânt al celor doi. Harry și Meghan se pregătesc să întâmpine un frate sau o soră pentru tânărul lor fiu Archie Mountbatten-Windsor.

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi din nou părinți! Cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil
Sursa foto: Misan Harriman
de Mia Lungu    |    14 Feb 2021   •   21:53

Vestea vine la doar câteva luni după ce ducesa a suferit un avort spontan în vara anului 2020. Un purtător de cuvânt al cuplului Meghan - Harry a spus: „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”.

Odată cu marele anunț, cuplul a făcut publică și o fotografie alb-negru, în care apar amândoi așezați sub un copac, cu Harry sprijinindu-și mâna pe capul lui Meghan, în timp ce ea stă întinsă pe iarbă, cu o mână pe burtica deja vizibilă.

Meghan Markle dezvăluia în noiembrie că vara trecută a pierdut o sarcină

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, pentru revistaNewYorkTimes, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

„Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris atunci Meghan.

Ducesa a mai spus că „singurul mod” prin care cuplul regal se putea vindeca era să se întrebe reciproc „Eşti bine?”.

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o proprietate de lux în California! Câți bani au scos din buzunar pentru casa lor de vis

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat, vara trecută, o proprietate într-o comunitate exclusivistă din California. Cuplul regal locuia deja de șase săptămâni în conacul din orașul Santa Barbara, cunoscut ca fiind casa unor vedete de rang înalt, precum Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

Conform surselor apropiate cuplului, acesta este locul în care cei doi doresc să se stabilească și să își crească băiețelul, pe Archie. Aceasta este prima casă cumpărată de cei doi, care sunt extrem de fericiți cu alegerea făcută și speră să aibă o viață cât mai normală, ferită de ochii lumii.  

Cu ce este dotată proprietatea de lux! Este un adevărat resort

Cu toate că nu se știe exact ce proprietate au cumpărat cei doi, agenții imobiliari din zonă sunt de părere că Meghan și Harry au ales o vilă în valoare de aproape 15 milioane de dolari, construită în 2003. Casa are în jur de 1350 de metri pătrați, nouă dormitoare, o sală de jocuri, un cinema, un spa, un lift și o sală de sport.

Propietatea include și o casă de oaspeți cu două dormitoare, o piscină și terenuri de tenis, scrie ABC News. Conacul este înconjurat de un gard, care pornește din stradă și le oferă initimitatea de care au nevoie. 

Cuplul a anunțat încă de la începutul anului că sunt în căutarea casei perfecte, în care să își crească copilul în liniște, departe de ochii presei. Inițial, cei doi au locuit în Los Angeles în casa mogului media Tyler Perry.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle printul Harry
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close