Antena 3 CNN Life Dieta săracului. Mihaela Bilic: ”Veți slăbi 20-30 kilograme în trei luni! Este cea mai simplă și rapidă dieta!”

Dieta săracului. Mihaela Bilic: ”Veți slăbi 20-30 kilograme în trei luni! Este cea mai simplă și rapidă dieta!”

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit care este cea mai simplă rețetă prin care se pot slăbi până la 30 de kilograme în doar trei luni, fără înfometare.

Dieta săracului. Mihaela Bilic: ”Veți slăbi 20-30 kilograme în trei luni! Este cea mai simplă și rapidă dieta!”
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    14 Mar 2023   •   10:00

“Haideți să încercăm dieta omului sărac, în care mănânci două ciorbe pe zi. Dacă mâncai înainte, în mod normal, eu zic că slăbești cu dieta omului sărac, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de stomac, faceți această experiență, voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie să fie repetată zilnic, timp de 100 de zile. Doar atunci e schimbare.

100 de zile raportate la tot ce înseamnă un an de zile, cu tot ce înseamnă şi Paște şi Crăciun…. 100 de zile nu e un capăt de țară. Încercați cu două ciorbe pe zi, şi dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni”, a spus celebrul nutriționist Mihaela Bilic în emisiunea ”Marius Tucă Show”.

Ce este mai important, în momentul în care ajungeți la greutatea dorită, să vă feriți de excese.

 “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a mai spus medicul.

×
Subiecte în articol: mihaela bilic dieta omului sarac
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close