Antena 3 CNN Life Mihaela Bilic ne învață cum să descoperim pe cineva după modul în care mănâncă

Mihaela Bilic ne învață cum să descoperim pe cineva după modul în care mănâncă

Cunoscutul nutriționist Mihaela Bilic face dezvăluiri incredibile. Aceasta susține că este o pofticioasă și capricioasă fără limite. ”Se vede fără urmă de îndoială că sunt impulsivă, pasională, pofticioasă, capricioasă şi fără limite”, spune nutriționistul

Mihaela Bilic ne învață cum să descoperim pe cineva după modul în care mănâncă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2020   •   23:15

"Francezii au un proverb care spune că nu putem fi prieteni până nu am mâncat împreună. Adevărul despre noi îl aflăm din relaţia noastră cu mâncarea. Cunoşti o persoană dincolo de haine, aspect fizic şi declaraţii verbale atunci când o observi mâncând”, a spus nutriționistul pe contul de Instagram.

Impuslivă și capricioasă fără limite!

”De multe ori mă uit la mine şi constat amuzată cum mă comport şi cât mă trădează mâncarea. Se vede fără urmă de îndoială că sunt impulsivă, pasională, pofticioasă, capricioasă şi fără limite. Nici urmă de moderaţie şi echilibru, extremele sunt definiţia mea. Iar când vine vorba de asumarea răspunderii nu dau înapoi şi nu mă ascund, îmi plătesc păcatele fără să clipesc.

Aşa că vă îndemn şi pe voi să folosiţi relaţia cu mâncarea ca să vă cunoaşteţi mai bine. Pentru că în faţa unei farfurii cu mâncare suntem adevăraţi, autentici, fără mască", a spus Bilic.

×
Subiecte în articol: mihaela bilic
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close