Antena 3 CNN Life Motivele pentru care simți că Sărbătorile te stresează

Motivele pentru care simți că Sărbătorile te stresează

Motivele pentru care simți că Sărbătorile te stresează
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Dec 2018   •   09:55

Colindele, dulciurile, cadourile sau rundele de cumpărături nu sunt numai ocazii de bucurie, ci de multe ori pot alimenta stresul și tensiunea.

Îți amintesc că nu mai ai bani deloc - Soluția este să alegi cadouri cu un preț mai redus, să optezi pentru a oferi în dar prăjituri făcute de tine și să-ți inviți prietenii sau familia acasă la tine.

Îți readuc în minte trecut - Dacă mergi în orașul tău natal de sărbători este posibil să nu ai o stare emoțională foarte bună. Cei care locuiesc acolo, prietenii sau rudele, probabil că nu te-au văzut de ceva timp, iar opiniile lor despre felul în care te-ai schimbat pot deveni surse de stres.

Te fac să te îngrijorezi că te vei îngrășa - Fă plimbări dese și aranjează casa pentru a arde calorii în plus și a reduce riscurile pentru siluetă. 

Îți evidențiază că nu ai cu cine să le petreci - Contează foarte mult să conștientizezi care este starea ta, să-ți suni prietenii și chiar să te răzgândești și să accepți unele invitații pe care le-ai refuzat inițial, potrivit exquis.ro.

×
Subiecte în articol: Crăciun sărbători iarnă stres
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close