Antena 3 CNN Life Oameni Ea este Andra Mihalcea, fetița de 10 ani care a cucerit scene importante din lumea dansului: ”Mă inspiră mama”

Ea este Andra Mihalcea, fetița de 10 ani care a cucerit scene importante din lumea dansului: ”Mă inspiră mama”

Are doar 10 ani și deja a cucerit scene importante din lumea dansului. Este vorba despre Andra Mihalcea, un copil pentru care scena înseamnă acasă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Oct 2023   •   11:08

A început cu baletul, dar pe la vârsta de cinci ani s-a reorientat spre dans contemporan. Mereu plină de energie și jovialitate, mica artistă s-a regăsit și în lumea muzicii, orele de canto, cor și pian fiind la ordinea zilei.

”Când eram mică, aveam trei ani, îmi plăcea să dansez prin casă și de la trei ani jumătate s-a gândit mama să mă ducă la balet. Am mers la primul meu concurs. Eram mititică, mică, mică, mică și am dansat”, mărturisește Andra Mihalcea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu numeroase concursuri naționale câștigate, Andra se înscrie la Revolution Talent Competition din Florida, unde câștigă premiul pentru cea mai carismatică participantă.

Citește și: Ea este profesoara de Muzică din Focșani, selectată în Top 50 dascăli ai lumii: "Am inventat predarea cu resurse 0"

”În 2022, m-am calificat pentru prima oară în America, în străinătate, în Florida. Am câștigat pentru că eram cea mai zâmbitoare și sclipicioasă fată de acolo. Eram super fericită. Am primit un trofeu mare 

Pe mine mă inspiră, să fiu sinceră, mama, pentru că și ea când era mică a făcut dansuri, balet”, mai spune mica artistă.

Întreaga familie o susține pe mica artistă. 

”O mare fericire și o mare mulțumire și o mare mândrețe că am asemenea copil căruia îi place să muncească. Avem nevoie tot timpul de mai mult timp. În rest, avem antrenori minunați, oameni dedicați. Suntem niște oameni norocoși. Sunt în spatele ei nonstop”, mărturisește mama Andrei Mihalcea.

Ultimul concurs pe care Andra l-a câștigat este World Championships of Performing Arts din California.

×
Subiecte în articol: dans andra mihalcea
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close