Antena 3 CNN Life Oameni „Bărbații iubesc faptul că îi folosesc doar pentru distracție...”

„Bărbații iubesc faptul că îi folosesc doar pentru distracție...”

„Bărbații iubesc faptul că îi folosesc doar pentru distracție...”
Sursa foto: Pixabay
25 Dec 2018   •   16:17

„Sunt o femeie singură de 49 de ani și în ultimii 2 ani am avut parte de o viață sexuală minunată. Întodeauna am fost o fire foarte sexuală, dar am fost și extrem de fidelă într-o relație. Ultima mea relație a durat 15 ani și a fost în mare parte fericită, până când fostul meu iubit a devenit alcoolic. Am încercat să lupt pentru relația cu e,l dar când mi-am dat seama că nu mai am ce să salvez, m-am resemnat chiar dacă nu știam dacă voi mai avea vreodată încredere în cineva. 

După un an de suferință, mi-am dat seama că nu mai vreau nimic serios și vreau să mă distrez. Odată ce am ajuns la această concluzie, totul s-a schimbat. Am început să ies la întâlniri cu diverși bărbați, cu certitudinea că nu vor fi singurii mei parteneri. De atunci am început să mă bucur de fiecare experiență fără a mă gândi la o relație serioasă. Sunt foarte norocoasă pentru că arat bine și mulți bărbați mă consideră foarte atractivă. În general, atrag bărbați între 35-40 de ani. De obicei aceștia nu ies cu femei mai tinere pentru că ele visează la o căsnicie și copii, iar cu mine se distrează foarte bine.

Un bărbat pe care l-am cunoscut online m-a sărutat imediat ce am intrat în barul în care trebuia să ne vedem, iar chimia dintre noi a fost extraordinară. Am băut un pahar de șampanie, iar apoi am mers la mine acasă unde am făcut sex sălbatic. M-am văzut cu el de opt ori în ultimele șase luni și chiar dacă mi-a plăcut mult de el, știu că a fost doar o distracție de moment. 

În câțiva ani, când voi rămâne fără corpul de acum, voi avea niște amintiri grozave!”

Sursă: The Guardian 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close