Antena 3 CNN Life Oameni Iubita lui a slăbit câteva kilograme, iar tânărul mărturisește cu sinceritate: „Nu mai sunt atras de ea pentru că...”

Iubita lui a slăbit câteva kilograme, iar tânărul mărturisește cu sinceritate: „Nu mai sunt atras de ea pentru că...”

Iubita lui a slăbit câteva kilograme, iar tânărul mărturisește cu sinceritate: „Nu mai sunt atras de ea pentru că...”
27 Sep 2019   •   11:20

Un tânăr de 29 de ani povestește pentru The Guardian că iubita lui a slăbit aproape 12 kilograme. Acesta mărturisește că în ciuda faptului că ea este acum mult mai încrezătoare, nu se mai simte deloc atras de ea, pentru că nu mai are aceleași forme de care el se îndrăgostise. Tânărul mărturisește că i s-a mai întâmplat asta și cu fosta prietenă, și tocmai acesta a fost motivul despărțirii iar acum îi este teamă să nu urmeze același drum. 

Pamela, specialistă în relații sexuale și de familie este de părere că lipsa dorinței sexuale după o astfel de schimbare poate însemna faptul că tânărul își privește iubita ca pe un fetiș, și nu ca pe o persoană cu ambții, care evoluează constant și este într-o permanentă schimbare. Cel mai probabil aceasta este o viziune cu care tânărul a crescut, dar care ar trebui ușor-ușor schimbată . Dacă alege să discute cu partenera, trebuie să fie foarte atent cum își expune punctul de vedere pentru a nu jigni în niciun fel. 

Sursă: The Guardian 

 

×
Subiecte în articol: dieta cuplu
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close