Antena 3 CNN Life Oameni Exemplu de spirit civic la 91 de ani! Doamna Doina, fostă învăţătoare, îşi îngrijeşte cu entuziasm spaţiul verde din faţa casei, în Oradea

Exemplu de spirit civic la 91 de ani! Doamna Doina, fostă învăţătoare, îşi îngrijeşte cu entuziasm spaţiul verde din faţa casei, în Oradea

Doamna Doina, în vârstă de 91 de ani, fostă învăţătoare, este un exemplu de spirit civic pentru noi toţi. Femeia îşi îngrijeşte, cu entuziam şi plină de voie bună, spaţiul verde din faţa casei sale din Oradea.

Exemplu de spirit civic la 91 de ani! Doamna Doina, fostă învăţătoare, îşi îngrijeşte cu entuziasm spaţiul verde din faţa casei, în Oradea
Sursa foto: Facebook/Primăria Oradea
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2024   •   14:40

Primăria Oradea a îmceput luni, 11 martie, o amplă campanie de igienizare a domeniului public care se va întinde pe parcursul a patru săptămâni, respectiv până în data de 5 aprilie.

În prima săptămână a campaniei de igienizare a domeniului public, muncitorii RER Vest au curățat zona centrală a Oradiei, ocazie cu care au strâns și crengile sau frunzele adunate de orădeni din fața caselor ori din curțile blocurilor.

"Echipajele RER au măturat aleile/trotuarele, au greblat frunzele uscate, au adunat crengile și vegetația, care sunt transportate la groapa de gunoi, urmând să fie transformate în compost”, a transmis Primăria Oradea.

Printre locuitorii orașului care deja și-au demonstrat spiritul civic și au curăţat spaţiul verde se numără şi o fostă învățătoare, Doina Coltău, care, la 91 de ani, este un exemplu pentru noi toţi.

Potrivit Primăriei Oradea, femeia și-a aranjat deja spațiul verde din fața casei sale de pe strada Nicolae Jiga. Municipalitatea a publicat pe pagina de Facebook și o imagine cu fostul cadru didactic.

"Un exemplu de spirit civic: doamna Coltău Doina, în vârstă de 91 de ani (fostă învățătoare), în timp ce întreține spațiul verde din fața casei sale de pe strada Nicolae Jiga", se arată în postare.

Primăria Oradea a demarat luni, 11 martie, o amplă campanie de igienizare a domeniului public care se va întinde pe...

Publicată de Primăria Oradea pe Joi, 14 martie 2024

×
Subiecte în articol: spirit civic Oradea femeie
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close