Antena 3 CNN Life Oameni E gras de cand se stie si a decis sa spuna prin ce trece. Mărturisirile dureroase a unui bărbat supraponderal: "A fi gras este atunci când...”

E gras de cand se stie si a decis sa spuna prin ce trece. Mărturisirile dureroase a unui bărbat supraponderal: "A fi gras este atunci când...”

E gras de cand se stie si a decis sa spuna prin ce trece. Mărturisirile dureroase a unui bărbat supraponderal: "A fi gras este atunci când...”
12 Iun 2018   •   17:44

Un bărbat a scris o lungă mărturisire pe Twitter în care a explicat cu durere ce înseamnă să ai peste greutatea normală in ziua de astăzi.  În ciuda campaniilor de promovare a diversității și acceptare socială, criticile la adresa la corpului uman nu am rămas în urmă.  

Kiva Bay, un artist din Oregon SUA, știe exact cum este să te simți frămantat pur și simplu din cauza modului în care arăți. Acesta a explicat pe Twitter că orice acțiune, de la o privire aruncată de un străin până la comentariile prienilor, poate fi absolut devastatoare. Printre mărturisirile pline de durere se regăsesc:  
  
"A fi gras este atunci când orice act de a mânca în public devenind un spectacol, fiind conștient că toți ochii sunt pe tine în timp ce mesteci, încercând să măsori cât de mult poți lasa pe farfurie, astfel încât ei să gandească mai bine despre tine", a scris el. 
  
"A fi gras înseamnă recunoașterea răzvrătirii din fața unui străin atunci când pur și simplu vrei să treci peste încă o zi.” 
  
"Să fii gras înseamnă să ți se spună să fii recunoscător pentru atenție când spui" #metoo.” 

 

 

 


Bay a explicat că, în calitate de om cu o construcție mai mare, a trebuit să se mulțumească cu vizionarea emisiunilor de televiziune care făceau mișto de oamenii supraponderali, deoarece nu putea găsi niciun show care să nu includă "ura pentru  grăsime". De asemenea a trebuit să se confrunte în mod regulat cu perspectiva străinilor care îi spuneu că va muri "adesea în detalii grafice". 

"Să fii gras este să îți auzi prietenii slabi  spunând că le pare rău pentru copilăria ta și apoi să spună  că trebuie să punem capăt obezitătii din copilărie în momentul următorul", a continuat el. 

Un număr mare de persoane au răspuns la mesajele de pe Twitter al lui Bay, declarând că au experimentat aceleași lupte în trecut. 

Sursă: The Independent 

×
Subiecte în articol: critici
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close