Antena 3 CNN Life Oameni Voi cu Voicu. Mirabela Dauer, povești din tinerețe: La 18 ani am plecat din țară. Am cântat în toată Iugoslavia

Voi cu Voicu. Mirabela Dauer, povești din tinerețe: La 18 ani am plecat din țară. Am cântat în toată Iugoslavia

Voi cu Voicu. Mirabela Dauer, povești din tinerețe: La 18 ani am plecat din țară. Am cântat în toată Iugoslavia
30 Iun 2019   •   18:02

Mirabela Dauer a povestit la „Voi cu Voicu” tot felul de experiențe din tinerețea ei. 

„E păcat de țara asta frumoasă. Cred că Dumnezeu de asta se supără pe noi, pentru că o părăsim. El ne-a dat tot ce există în țara asta. Mare, munte, deltă, verdeață și noi am părăsit-o, ne ducem să fim sclavi”. 

„Eu am plecat pentru prima oară în viața mea, eram căsătorită cu primul meu soț, și am plecat să cânt cu o formație în Iugoslavia. Am zis hai că merg, eram mică, aveam 18 ani. Am cântat în toată Iugoslavia. Eu m-am măritat repede pentru că voiam să merg la chefuri. Tata nu mă lăsa să vin târziu acasă. Eu l-am pus în fața faptului împlinit, i-am zis că vreau să mă mărit. M-am dus cu mama și tata la el acasă, am fost la ei la masă. Și tatăl lui, un om foarte haios, a spus „hai să căsătorim și noi pisicile astea două”. 

„Nu am făcut nuntă, am făcut cununia civilă și petrecerea am făcut-o pe undeva pe la Piața Unirii. Divorțul tot acolo l-am petrecut. Ne-am despărțit la chef, ani de zile am fost prieteni și am comunicat. Eu voiam să cânt, să plec, și el nu a fost de acord. Cu această meserie nu știu dacă cineva reușește să-și țină căsnicia, doar dacă e în trupă cu tine”. 

×
Subiecte în articol: Mirabela Dauer Voi cu Voicu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close