Antena 3 CNN Life Poliția din Chitila, în alertă înainte de înmormântarea interlopului Aly Sadoveanu: La priveghi au participat sute de oameni

Poliția din Chitila, în alertă înainte de înmormântarea interlopului Aly Sadoveanu: La priveghi au participat sute de oameni

Poliţiştii şi jandarmii sunt în alertă după ce sute de oameni au venit marți seara la priveghiul interlopului Aurel Trandafir, zis Ali Sadoveanu. Zona din Chitila unde acesta locuia a fost împânzită de forţe de ordine, pentru a preveni eventuale violenţe, având în vedere că Ali Sadoveanu a fost ucis în SUA de un lider al unui clan rival, care este încă dat în urmărire. 

Poliția din Chitila, în alertă înainte de înmormântarea interlopului Aly Sadoveanu: La priveghi au participat sute de oameni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2021   •   09:30

Înmormântarea va avea loc miercuri iar oamenii legii vor să se asigure că nu există incidente și că măsurile de restricție impuse de pandemia COVID-19 sunt respectate.

Sute de persoane au mers marți la priveghiul lui Aly Sadoveanu, iar orașul Chitila a fost împânzit de polițiști și jandarmi. Pe stradă pe care locuia Aly Sadoveanu au parcat numai mașini scumpe, limuzine, bolizi de sute mii euro. Rude și prieteni au venit din toată țară că să-și ia un rămas bun.

Astfel, în ziua înmormântării, încă de dimineață, întrările în localitate sunt păzite de către jandarmi, iar pe străzi veghează echipaje de poliție. Însă forțe suplimentare sunt pregătite să intervină în cazul în care situația degenerează.

Potrivit regulilor impuse de carantină, dacă priveghiul va avea loc în aer liber, nu pot participa mai mult de 50 de persoane, iar în biserică maximum 20 de oameni.

Aurel Trandafir zis Aly Sadoveanu a fost împușcat în cap pe 24 ianuarie în zona Anaheim din Statele Unite, într-o reglare de conturi

Cel care l-a ucis ar fi chiar partenerul sau de afaceri, Florin Răducanu zis Călăul. Bărbatul de 37 de ani este căutat și acum de autoritățile din California. 

În momentul împușcării, Aly Sadoveanu era căutat de autorităţile române. Interlopul era urmărit internațional încă din anul 2018, fiind condamnat la șase ani și patru luni de închisoare pentru tâlhărie.

Lider din clanul Sadoveanu, asasinat de un interlop român în SUA

Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu a fost impuşcat în cap de un interlop din Buzău. Motivul, o neînţelegere privind împărţirea sumei de 200.000 de dolari.

Aurel Trandafir a supravieţuit atacului. El a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență. La scurt timp, însă, din cauza rănii extrem de grave a murit.

Interlopul Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. El a reușit să fugă în SUA înainte ca magistrații şă pronunţe sentinţa definitivă.

Remus Mincă, zis Nat, cunoscut ca lider al clanului, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook.

"O mare pierdere pentru noi …. chiar acum când am avut mai multă nevoie de tine … nu pot sa cred…. ne-ai lăsat pe toți cu inimile îndurerate , Dumnezeu sa te ierte, frate mai mare”, a scris Nat Mincă în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: clanul Sadoveanu priveghi înmormântare
Parteneri
Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index!
x close