Antena 3 CNN Life Program atipic de gimnastică, devenit viral: Un tribut adus culturii afro-americane pe melodiile lui Tupac si Beyoncé

Program atipic de gimnastică, devenit viral: Un tribut adus culturii afro-americane pe melodiile lui Tupac si Beyoncé

Gimnasta Nia Dennis din Statele Unite a atras atenția și laudele vedetelor precum Missy Elliot, Simone Biles sau Kendrick Lamar, după un exercițiu mai puțin obișnuit. Aceasta a devenit virală pe internet pentru că, din exercițiul ei, a făcut o odă pentru cultură afro-americană. Melodiile folosite de gimnastă sunt cântate de artiști-emblemă precum Beyoncé și Tupac Shakur.

Program atipic de gimnastică, devenit viral: Un tribut adus culturii afro-americane pe melodiile lui Tupac si Beyoncé
Sursa foto: Twitter/ UCLA Gymnastics
de Mia Lungu    |    25 Ian 2021   •   12:40

Cel mai recentă prestație la sol a gimnastei americane Nia Dennis, pe care a dedicat-o culturii afro-americane, a atras milioane de vizualizări pe rețelele sociale, în weekend.

Dennis a declarat că programul ei a fost totodată o celebrare și un tribut adus orașului Los Angeles, acolo unde se antrenează ca senioară la UCLA (Universitatea din California Los Angeles).

„Această rutină reflectă cu siguranță tot ceea ce sunt azi ca femeie”, a spus Dennis pentru Los Angeles Daily News, „și bineînțeles că a trebuit să încorporez părți din cultura mea. Am vrut să fac o petrecere cu dans pentru că asta este personalitatea mea.” a mai spus gimnasta.

Performanța gimnastei s-a dovedit a fi crucială pentru echipa sa, în concursul la care participa: juriul i-a acordat nota 9.95, UCLA obținând astfel victoria în fața concurentelor statului Arizona.

 

×
Subiecte în articol: Nia Dennis gimnastica
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close